tekerim patladı ne yapmalıyım...

arkadaşlar dün akşam koşuyolundan zeynep kamile doğru giderken arkamda bir arkadşım vardı süratim 40km di birden patır patır sesler geldi ve motorun arkası sağa sola doğru gidip gelmeye başladı walla frensiz düşmden zor durabildim...lastiği yamamı yaptırsam yeni mi alsam acaba.?:salut:

yenisini almak daha sağlıklı olur. vibrasyon artacağı için eski lastik sağlıklı olmaz. tekrar yaşamak istemiyorsan yenisini al:)

bilemiyorum ama benimde başıma geldi, daha yüksek bi süratteydim zor durdum...yaklaşık 1 km mesafeye yakın duramadım çok savruluyordu frene basamadım.kastiğe yama yaptırdım kullanıyorum epeydir çok bi fark yok gibi.ama arkadaşlarında dediği gibi biraz vibirasyon artıyo galiba...kullanılabiliniyor, lastiğin durumuna ve senin maddi durumuna göre, ama tabi değiştirsen daha sağlıklı olur:pr:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sen en iyisi lastiği al bi lastikçiye göster o sana yol gösterir. Göremediğimiz bir lastik için fazla birşey söyleyemeyiz

benim de başıma iki defa geldi ikisinide olay yerinde enişteme değiştirttim arkada istepne vardı ve lastiklerim in ikiside yamalı fakat ufak delikler di ve yama ile kapandı:rendeer:

motosiklette lastik işi şakaya gelmez imkanın varsa yeni al derim.

lastiğin tubelesse yama yaptır gitsin , her patlamada yenisinimi alıcaksın....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar