teker yakma ..

Evet... Yukarıda yazdığım kurandan bir ayettir aklıma geldi paylaşmak hatırlatmak istedim benim mantığım değil Allah öyle söylüyor isteyen kendine birşey çıkarır isteyen çıkarmaz, hiçte kıskanmış değilim bedavaya al motorda lastikte senin desen öyle boş bir işe tenezzül bile etmem...

Evet... Yukarıda yazdığım kurandan bir ayettir aklıma geldi paylaşmak hatırlatmak istedim benim mantığım değil Allah öyle söylüyor isteyen kendine birşey çıkarır isteyen çıkarmaz, hiçte kıskanmış değilim bedavaya al motorda lastikte senin desen öyle boş bir işe tenezzül bile etmem...

Dostum yorumum direk sana degildi genele hitaben yazdim seninki yine mantikli bi cevap.

Ama zaten bitmek uzere olan bi lastigi yakmak bence mantikli zaten biticek o halde kullansan tehlikeli kayar gider altindan makina tutmaz yolu.

He tabi yakmazsin keyfin bilir sevmem hos gorunmuyor dersin o da kabulum ama kimisi dovecek sanki adam teker yakiyor diye oyle yorum yapmis.Sen sevmezsin ben severim saygi duydugun surece buna bi sorun yok israfi bende sevmem sahsen yeni bi lastigi alipta yakmam ama lastik bittiyse artik miladi dolduysa yakarim zevk veriyor bana cross yapan adama sen niye hoplamayi ziplamayi seviyon demek gibi bisey bu.

Paravar huzur var:D Bırakın yksınlar bnm çok hoşuma gidiyor eski yada yeni sonuçta bitecek biraz erken olsun nolucak :D

neden hep bu ss cilere kızarlar anlamam,sanki bütün aksi davranışlar bu arkadaşlarda.
adamların kanı kaynıyor gazlıyorlar,kanı kaynıyor açık egzoz takıyorlar,kanı kaynıyor lastik yakıyorlar
ama kalabalık içinde lastik yakılması hiç hoş değil bence hiçte ilgilenmediğim bir olaydır.yaş ilerliyor ondanmı acaba.insanlara zarar vermedikleri müddetçe gönülleri bilir ne yapacaklarını,ne desen boş benim malım benim param der geçer gider vınnnnn

şimdi yapmaya gönlüm el vermezz ama lastigi degiştricem zman detarjanı deniyecem merak etimm şimdi :)))

deterjanla yoldaki suyun birleşmesi süper bi sonuç doğuruyo bence bunuda deneyin:pr:neden böyle şeylere ihtiyaç duyuyosunuz anlayamıyorum.Doğru dürüst yolunda gidip rüzgarı iliklerine kadar hissetmek varken!

Ne var bunda anlamıtorum festivalde bi çok kişi teker yakıyo ne olacak isteyen istediğini yapsın israf da değil depoda çürüyen teker yanıyo gidiyo işte :D Ha sokakta ya da insanları rahatsız edecek yerlerde olmaz tabi. Eski tekerleri mezara mı götüreceksiniz yakın gitsin :queen:

bende xmax 250 motorda denicem merak ediyorum
yağ sürüp yakarsam yangın çıkarmı DD

Bir kısım 4 teker araç sürücüsü'de araçlarının lastiklerini değiştirmeden önce

patinaj çeker , sert hareketler yapar, lastik değişimi sonrası da normal şekilde

araçlarını kullanırlar.

Ben, senin motosikletini düzgün kullandığına inanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar