Teker hareketleri.

Bugün teker denemesi yaptım arkadaşlar 1. viteste yavaşça giderken devri 7000 civarına çıkarıp allahsız gibi bırakıyorum ama max 10-12 cm havaya kalkıp hemen iniyor, devamı gelmiyor. Neden kaynaklanıyor olabilir?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kasanı biraz daha geriye koyup gidonu kendine doğru çekmen lazım. Bende yeni yeni deniyorum ama sentede ilerlemeyi başardım geçenlerde , şu an ön tekeri indirirken sert indiriyorum sadece 😄

Ss motosiklette ağırlık önde ve sürüş pozisyonuda ağırlığık öne veriyor. Zor iş. Kaldırsan bile, öndeki ağırlık en öst noktaya gelir ve dengeyi tutmak dahada zorlaşır. Gidon önde ve aşağıda olduğundan, motorla kendi gövdenle geniş bir V oluşturmak için maymun kadsar ucun kolların olmalı. SS 250cc teker ZOor. Anca, dediğin gibi 10-5cm kalkıp iner.

Motosikleti
D400
yeterince apaçi değilsindir.

yanları çizgili paçaları dar adidas eşofman giymen lazım.

:queen:

Tek teker yapmak kek tarifine benzemez. Belirli basamakları gerçekleştirerek yapamazsınız.
Bisiklet sürmeyi öğrenmek gibi, teker yapmak da öğrenilir

Artçı peglerine ayaklarını koy, arkaya topcase koyup içini taşla doldur bir dene... Al sana teker, istediğin kadar havada kalırsın. Ama dikkat et motosikleti kafaya geçirme :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar