TEKAY Motor'dan her hafta ücretsiz 1 adet kask! (Reklam başlığıdır)

Selam Arkadaşlar;

Başlıktan anlaşılacağı gibi bu başlık içersinde her hafta bir arkadaşımız ücretsiz bir kask sahibi olacaktır. Bu başlığa herkes dahil olabilir ve basit temel kaidelere bağlıdır.

Kampanyadan yararlanabilmek için yapılması gerekenler çok basit.Sadece bir facebook hesabınızın olması ve mt üyesi olmanız yeterli.

a) Bu başlık altında kask bedeninizi belirten bir mesajınızın olması.(Her üyenin,tek bir gün için yalnızca iki mesaj hakkı vardır,üçüncüsü sayılmayacaktır)

b) Facebook üzerindeki Tekay Motors sayfasını beğenmeniz ( https://www.facebook.com/pages/Tekay-Motors/100535696775710 )

c) Facebook sayfasındaki mevcut kampanyalardan herhangi birisini facebook üzerinden paylaşmanız

d) Kazananın belirlenmesi : Kazanan üyemizin belirlenmesi, kafalarda herhangi bir soru ve şüphenin olmaması maksadıyla; cumartesi günleri çekilecek sayısal loto rakamlarına bağlıdır, küçükten büyüğe doğru sıralandığında en küçük ve 3. rakamların çarpımının sonucu çıkan sayı ve bu sayının rakamsal değerindeki başlıktaki postun/mesajın sahibi, eğer facebook sayfamızı beğenmiş ve kampanyalardan herhangi birini paylaşmış ise kaskın sahibi ta kendisi olacaktır :cat:

Herhangi bir torpil ya da samimiyetsizlik anlayışı yaratmamak için biraz karışık olsada bu sistem kazananın belirlenmesi için uygun görüşmüştür.Örnek olarak son çekilişteki rakamlar : 2 - 5 - 11 - 12 -26 -41. Yani 2 x 11= 22.postun sahibi kask sahibi olmuş olacaktı. Eğer eskaza kazanan üye gerekli paylaşımı yapmadıysa kendisinden bir sonraki postu atan üyemiz kask sahibi olacaktır.

e) Kask modeli : Kampanya'da kazanılacak kask markası Marushin 777-800-888 serilerinden biri olacağı gibi desen olarak kazanan üyenin bedenine göre belirlenecektir.

Facebook Sayfamız: https://www.facebook.com/pages/Tekay-Motors/100535696775710

Hepinize bol şans :p

Başlık altındaki gereksiz yorumlar silinecektir. Konu ile ilgili herhangi bir soru için özelden mesaj atabilirsiniz.

not: metehandro bu kampanyaya katılamaz,mt platformu bir çöl olmasa dahi kendisi bir kutup ayısı olabileceğinden ötürü, sayısal lotodaki rakamlar eskaza denk gelir,kendisi kaskı kazanır,kimseye bir şey anlatamayız :p:p:p

Son düzenleme:
Hadi hayırlı olsun insallah bizede çıkarda eşimde güzel bi kask sahibi olur diyorum Ve M beden diyorum :D

large iyidir hocam ;)

yalnız burada 1. ve 2. nin hiç şansı yok nasıl olcak bu :D

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
m beden olur bana:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Beğendim ve paylaştım... Bedenim L ..... :cat:,
,
Güzel faydalı bir başlık.... Tebrikler... :cat:

beğendim paylaştım, kontrolü yaparsınız artık....atlamayın beni haaa.. arkadaşlar. Kask beyaz siyah olsun lütfen:king:

Benim facebook hesabım da yok, kaska ihtiyacım da yok. Ancak tebrikler güzel bir uygulama, foruma renk getirir.

Üşenmedim son 10 sayısal loto sonucunu karşılaştırdım.. Sıraları söylemek gerekirse 7,22,42,93,160,168,299,300,490,510..

ilk 6 sıra neredeyse 150 yi geçmemiş.. Kalan 4 sırada 350 birden artmış.. Kaldı ki 10 sıranın 7 si çift sayı.. Şansımı kullanmak isteseydim 80-150 arası çift sayı olan mesajlara gelirdim.. 70 sayı desek 2 hakkımız var.. Tekleri eledik 35 sayımız kaldı..İhtimal %5 te kalıyor yine de.. Niye sayısal loto oynamadığımı hatırlattığınız için teşekkürler.:cat:

Başlık güzel ilk postlara ekmek çıkmayacağı garanti ama uplansın konu... L beden de benden

Arkdaşlar unutmayalım ki her üyenin,her gün için iki mesaj hakkı mevcut :cat: Facebook'ta ki grubumuzu beğenerek kampanya resmini en az bir kez paylaşalım ki hakkımız yanmasın :pl::pl::pl:

Bu arada örnek kampanya banner'ını incelersek;

487559_227332037429408_1373214194_n.jpg

Ürünler sırasıyla;

MARUSHIN 778 Sentou veya Biomech modeli

Frank Thomas FTW 260 Tekstil Mont Kırmızı/Gri/Mavi Renk seçenekleri mevcut.

Frank Thomas h20103 Kışlık Eldiven

İ-nek marka Buff'tan oluşmaktadır.

---------------------------------------------------------------------

Hediye olarak kazanılan Kask ise şu an için belli değildir,sürpriz :bounce:

(Hediye kazanan kask mesajının bu numaralı posta denk gelmesi halinde hak otomatik olarak bir sonraki üyeye devrolur - ara ara yazılacak tüm bilgilendirme mesajları için bu koşul geçerlidir)

Babama kaliteli bi kask olsun diye şansımı denemek isterim ama.. Bu güne kadar sayısalda amorti bile tutturamamış biri olarak hiç şansımın olmadığını düşünüyorum. :mrgreen: M diyelim. Belki tutar.

Tabii ihtiyacı olan birine gitmesi daha iyi olur. Hem maksatla mesaj sayısı artıp kazanma şansı artsın insanların. :queen:

S beden olur bana kafamız küçük :) bu arada fiyatlar güzel efendim :) paylaştım :)

Son düzenleme:
L Beden şöyle kallavi bir desen iş görür :) bende zamanında buna benzer bir şey yapmıştım.Bayağı ses getirmişti. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar