- Konu Yazar
Gelecek yaz kullanırım diye cenden acılır bir kask birde hanıma ful korumalı nbir kask almış idim. Bir ara kaskı incelediğimde üst fitil ile kask camı arasının acık olduğunu fark etttim. Daha önce dikaktimi cekmemişti. Kymco topiğinde Metehanla görüşürken kaskların ithalatcısının Tekay olduğunu ve Eray beyin bana yardımcı olabileceğini söyledi. Kendisiyle irtibata gectim. Bazı kasklarda bu sorunun olduğunu kaskın tamir kitinin en yakın bayiye gönderip tarafıma yardımcı olacağını söyledi. Kızıltoprak korlasta kaska tamir kiti takıldı.
Ancak cenden acılır Marushin kaskta problem cözülmedi. Bunun üzerine Marushin Distiribütörü Tekayın Aksaraydakı yerine gittim. Kaskı incelediler.
Kutusu ve Ambalajıyla alıp yerine üzerine 20 euro ödeyip daha pahalı olan 777 model kaskı kutusunda üstelik extra bir kask kılıfı hediye ederek gönderdiler.
Cayımı içene kadar tüm işler hallalmuş bir şekilde ordan ayrıldım.
Marushin kaskları kullandıkca tecrübelerimide paylaşacağım.
Motosiklet camıasında bu tür ilgi ve alakayı cok fazla göremiyoruz. Hep eleştiriyi değil memnuniyetide anlatmat üzere bu paylaşımı yaptım.
Marushin Türkiye Distiribütörü Tekay Motor a teşekkür ederim.:rendeer:
Ancak cenden acılır Marushin kaskta problem cözülmedi. Bunun üzerine Marushin Distiribütörü Tekayın Aksaraydakı yerine gittim. Kaskı incelediler.
Kutusu ve Ambalajıyla alıp yerine üzerine 20 euro ödeyip daha pahalı olan 777 model kaskı kutusunda üstelik extra bir kask kılıfı hediye ederek gönderdiler.
Cayımı içene kadar tüm işler hallalmuş bir şekilde ordan ayrıldım.
Marushin kaskları kullandıkca tecrübelerimide paylaşacağım.
Motosiklet camıasında bu tür ilgi ve alakayı cok fazla göremiyoruz. Hep eleştiriyi değil memnuniyetide anlatmat üzere bu paylaşımı yaptım.
Marushin Türkiye Distiribütörü Tekay Motor a teşekkür ederim.:rendeer:
Moderatör tarafında düzenlendi: