TEK VE TARZ OLMAK İSTEYENLERE - CAFERACER - FİYAT DÜŞTÜ

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Orcinal boksör.
caps-1-customjpg-728x728.jpg

Motosikleti
'13 Inazuma
Arkadas m direksiyon takip koltugu degistirince cafe racer yaptim zannetmis.

Tabi canım. Süspansiyonlar değişmemiş, körükler takılmamış, alt takım siyaha boyanmamış, yurt dışından aynalar getirilip takılmamış, gereksiz parçalar kesilmemiş ve çıkarılmamış. Bunları saymazsak haklısın,sadece gidon ve koltuk değişmiş .))

gX2ppR.jpg

Bence güzel olmuş.Bende böyle bi boxer alayım dedim arkadaş 6 bin fiyat çekince vazgeçmiştim.Zannedersem artık 5 e çekmiş o da fiyatını.
Yalnız sondaki fotoda tel jantlı olan boxer mı? Boxera uygun tel jant yok demişlerdi bana

Satmakta kolay gelsin size
Emek var ama daha iyilerini gördüm en iyisini ben yapayım dedim kendi emeğimle ama hiç zaman bulamadım
10-11ay bende durdu motor 12000 km yaptım 1 ay önce sattım

@Keoma sağolasın kardeşim teşekkürler, forumda ve facedeki boxer grubunda haftalarca bütün yapım aşamasını değerlendirdik, nasıl emek harcandığını herkes gördü takip eden. Aylardır tek bir tane olumsuz,negatif bir yorum almadım yemin ederim. Bazen çıkıyor böyle kendini TT Custom çalışanı sananlar... .)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------

@K121L sağolasın hocam. Daha iyileri tabikide var, ama ben bu bütçeyle şimdilik bunu yapabildim kendim. Kendim usta olmadığım için elden bu kadar geldi. Ki zaten daha iyileride bu para değil, arkadaşta söyledi 5-6bin tl ye kadar çıkıyor... Bu benim için sadece bir başlangıçtı,deneyim kazanmak için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar