Tek Türkiye Edirne Kapı fotoğrafları...

Bu organizasyonda çok kişilere çok yerlere laf söylendi ama en çok söylemek istediğimi şey şudur.

Bütün Şehit Haberlerini Gururla değil ezilerek yayınlayan
İtin Köpeğin eylemlerini dakikalarca yayınlayan
Kötü her haberi, bölücüleri günlerce yayınlayan
11 cmkare meselesi ile bir haftanadan fazla gündemi değiştiren
Kazaları ve ölümlü haberleri
Bihteri Behlülü
Yappprraaaaakkkk Dökümünü
Kısacası insan hayatına hiçte iyi örnek olmayan şeyleri saatlerce, günlerce, haftalar ve hatta aylarca yayınlayan memleketimin TV kanalları bu organizasyonun haberinin 10 saniye yayınladı. Ve böylece aslında kimlere hizmet ettiklerini göstermiş oldular. Şehitlikte hadi arkadaşlara haber giremeyeceğiz acele edin diye artizlik yapan gazeteci abiye benimle birlikte bizim derdimiz tv' ye gazeteye çıkmak değil diye cevap veren pos bıyıklı abiminde ellerinden öpüyorum.

"KAZASIZ ŞEHİTSİZ GÜNLER"

Son düzenleme:
Allah sizlerden razı olsun...:cat:

Canı gönülden tebrik ediyorum...Şehidlerimiz huzurlu uyusun...:rendeer:

Kendini bilmez neyin anlamlı,neyin manalı olduğunu birbirine karıştırmış,televole programlarında ''donsuz bir mankenin'' peşinden arabasıyla takip edip,onuda flaş flaş şok şok diye 30dk. yayınlayan zihniyetteki habercileride burdan kınıyorum...:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu güzel günde orada olan , olmak isteyipte olamayan, emeği geçen herkesten Allah razı olsun.. :cat::cat::cat:

arkadaşlar bırazdan resımlerı yukleyeceğim gönüllerı bızımle olan herkese teşekkür ederım orda olmak yada olmamaktan zıyade gönüllerımızın bır olmasıdır.

iyi yakalamış arkadas beni tebrik ederim :) umarım en yakın zamanda cok daha büyük bi katılım ile sesimizi bütün dünyaya duyururuz

37235420779424416753604.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:01 ----------

Pazar Günü Flash Tv Ana Haberde 5 dk lık bir haber şeklinde Organizasyonun Çok güzel Haberi yapıldı. Ben izledim arkadaşlar.

İnternetten birkaç haber

http://www.tgrthaber.com.tr/news_view.aspx?guid=b729389e-99f3-4680-9d67-c3510b0af5fc

http://sabah.com.tr/Gundem/2010/06/28/motor_tutkunlarindan_terore_lanet

http://www.iha.com.tr/haber/detay.aspx?nid=127076&cid=11

http://www.ajans5.com/detay/2010/06/27/teror-saldirilarina-motorlu-modifiyeli-tepki.html

ama yeterlimi değil. Sanırım gerekli yerlere-makamlara bildirim yeterli gelmedi.

Son düzenleme:

bir şehit ailesi....
oglu vatani görevini bitirip baba ocagına dönmüş... sonra tekrar çagırmışlar görev için... 15 gün kala Şırnakta son bir operasyon... komutanı gitme buna sen demiş... yok komutanım anam bana hakkını helal etmez... orada arkadaşlarım ateş altındayken ben burda duramam...
şehit annesi bunları anlatırken gözyaşlarını tutamadı...
Allah'tan Rahmet diliyorum tüm şehitlerimize...

Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, nur içinde yatsınlar..
Vatanımızın kahramanları onlar..

Bu organizasyonu düzenleyenlerden ve katılımcılardan Allah bin kere razı olsun ...:rendeer: AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN ruhları şaadolsun ...Emeği geçen herkese gönülden ::thanks:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel olmış gerçekten, insanların milli duygularının canlanması çok güzel. böyle olayların yaşanması ise çok kötü, ALLAHH kimseye yaşatmasın. şehitlik çok ulvi birşey ancak yakınlarına özellikle çok büyük acı.

Orada olamadığım için çok üzüldüm..

Allah hepinizden razı olsun ...
Dualar sahiplerini bulmuştur eminim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar