Tek Tekerlekli Motosiklet Ryno Satışa Sunuluyor

Uzun yıllardır üzerinde çalışmalar yapılan ve tek tekerli yapısıyla dikkatleri üzerine çeken motosiklet modeli RYNO, kısa zaman içerisinde satışa çıkıyor.

Temel olarak gücünü değiştirilebilir SLA bataryalarından ve teker içerisine yerleştirilmiş motorundan (İsteğe bağlı olarak lityum-iyon tercih edilebiliyor) alan RYNO, tek bir tekerleğe sahip ve bu sayede hem az yer kaplıyor hem de dar alanlarda yüksek hareket kabiliyeti ortaya koyabiliyor.

Tek Tekerlekli Motor Ryno Özellikleri

Motorun özelliklerine bakacak olursak; Toplam ağırlığının 72 kg, taşıma ağırlığının ise 118 kg olduğu belirtilen kişisel taşıma aracı, 6 saatte tam olarak dolan bataryalarıyla saatte 16 km hız (Yasal limit) yapabiliyor ve 16 km yol katedebiliyor. Bünyesinde güvenlik amaçlı her türlü LED aydınlatma ve fren sistemi yer alan RYNO, vücudun gücünü verdiği yöne doğru hareket ediyor, otomatik denge sistemiyle kısa sürede öğrenilen kolay bir kullanım yapısı ortaya koyuyor ve önünde yer alan özel bölüm sayesinde burnu üstüne doğru park edilebiliyor.

Sunduğu yapı ile özellikle kalabalık şehirler için güzel bir alternatif oluşturan RYNO, 5,300 dolar fiyat etiketi ile satışa çıkıyor. Aracın yapabildiklerini gösteren tanıtım videolarını aşağıda izleyebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com

Ekli dosyalar

• ryno-satis-fiyat.jpg
    ryno-satis-fiyat.jpg
    73.5 KB · Görüntüleme: 9,184
İki tekerli motorları zincir kesip kaldırıp çalıyolarsa artık bunlar için kafes taşır kilitleriz

Muhteşem performansını okudum ve en azından 5 bin dolar vardır bu şimdi dedim ve evet fiyatı 5300 dolarmış :queen: 2500 liralık bir elektrikli scooterla bu aracı sollayabilecek olmak da müthiş.

Yalnız teknoloji gerçekten çok değişik ve yeni. Eğer batarya ve hız kapasitesi arttırılabilirse çok yararlı bir makina olabilir , hafif olması da çok avantajlı. Zaten eve çıkartıp kilere ya da koridora koyunca çalınma gibi bir olay da olmaz. Bakalım geliştirsinler , güzel şeyler olabilir :)

Bunu alsam babamın yorumu "Oğlum bırak şunu 3 kuruş daha verelim 2 tekerlekli adam gibi bişey al". :D

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Arkandanmı koşucam diyen arkadaş (temsili)

Gördüğüm en gereksiz en pahalı cihaz, tutmaz bu söylemedi demeyin. amerikada nerdeyse 600rr parası vericem 16 km hız yapcam, bide 16 km anca gidicem :)))

Motosikleti
Dominar 250
bu nedir ya
millet çift tekerli olanını kullanamıyor

Motosikleti
Pancar Motoru
Zaten son yıllardaki motosiklet tasarımları saçmaladı, sürücüler neredeyse arka tekerleğin üzerinde oturuyor gibiler.

Buna gelince. Bu bir motosiklet değil, 16km hızla giden saçma, gereksiz bir alet.

Ben 5300 dolar para veicem ve saatte 16 km hızla gidip sadece 1 saat yol alabilen bişeye binicem...

Şu haliyle anca zengin oyuncağı olur. Ama pil teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte kalabalık, sıkışık kentler için hayati bir araç olacağı, çok kullanım alanı bulacağı kesin. Zaten üreticilerinin de bugün bunu çok sayıda satmaktan ziyade yatırımcılar aradığına inanıyorum. Yoksa çok daha estetik yapabilirlerdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar