**TEK TEKER ARİF'E SALDIRI**

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BUGÜNKÜ SABAH GAZETESİNDEN;

'ALANYA'DA POLİSİN VE SAVCILARIN YAKA SİLKTİĞİ EKREM ŞAHİN,MOTOSİKLET AKROBASİ USTASI ARİF RAZGATLIOĞLU'NU DÖNER BIÇAĞIYLA YARALADI.

ŞAHİN,MOTOSİKLETİN YANINDA BABASINI BEKLEYEN 16 YAŞINDAKİ TÜMAY RAZGATLIOĞLU'NDAN KENDİSİNİ MOTOSİKLETLE GEZDİRMESİNİ İSTEDİ.REDDEDİLİNCE ÜZERİNDE TAŞIDIĞI BIÇAĞI GENÇ TÜMAY'IN BOĞAZINA DAYADI.

ŞAHİN'İN ELİNDEN KURTULAN TÜMAY,OLAYI ANLATINCA BABASI ARİF RAZGATLIOĞLU,EKREM ŞAHİN'İN ELİNDEN BIÇAĞI ALARAK DÖVDÜ.EKREM ŞAHİN BEŞ DAKİKA SONRA DÖNER BIÇAĞIYLA GERİ DÖNEREK ARİF RAZGATLIOĞLU'NUN BALDIRINA SAPLADI. OLAY YERİNE GELEN POLİS,ŞAHİN'İ GÖZALTINA ALARAK POLİSE SEVKETTİ.RAZGATLIOĞLU İSE HASTANEDE TEDAVİ EDİLDİ.'

BÖYLE MAGANDALARDAN UZAK TUT MOTORCULARI YARABBİM :pl: :pl: :pl: :pl:

GEÇMİŞ OLSUN ARİF ABİ :joker:

ya gazetede okudum şok oldum ya Arif Abi çok büyük geçmiş olsun.Böyle sokak serserilerinden ne zaman kurtulacak bu Türkiye? Lanet olsun böyle serseri mayın gibi elinde bıçaklarla satırlarla dolaşanlara.Ne sanıyo kardeşim bunlar kendilerini? Bu mudur medeniyet ya?Kız birine salla bıçağı ,YAZIKLAR OLSUN YA :pl:

yok kardeşim yok.insanları anlamak çok zor adama bak yaa döner bıçağıyla arif abimize saldırıyo.ah işte hep şansızız biz olamadık o zaman arifabimizin yanında.çok büyük geçmiş olsun arif abimize.allah böyle manyakların cezasını versin :joker: :joker:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Gazeteleri abarttığı kadar birşey yokmuş merak etmeyin Arif abinin durumu iyi

Çok Geçmiş olsun TTA

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun TTa abi

:pl:
Gazetenin abartmasina mi sinirlenirsin, TTArifin yaralandiginami, cocugun tehdit edilmesine mi... Sabah sabah yuregime iniyordu yahu..

Arif gecmis olsun, cok uzuldum. Bu hayvanlara uyma sen...
Kendine iyi bak..

DD

(gercek hayvanlari tenzih ederim)

gecmıs olsun arif abi,valla şok oldum.o öküzü şimdi çok geçmeden salarlar.sonra yeni olaylar.ne diyelim,allah hak ettikleri gibi yapsın.tekrar gecmıs olsun arif abi.. :joker:

Geçmiş olsun diyelim
ama devir kötü kolla g.... anlayan anlamıştır umarım hayatdan beklentisi olmayan kişilerden Allah bizi korusun

Slm arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için herbirinize teşekkürler :thumright:
inanın önemli birşey yok :bounce:
Bi motor ben hastası piskopata çattık başımız az beleya girdi gerekeni biraz geçte olsa yaptık inşallah bidaha musallat olmaz :pl:
yarın piskopatın dayak yemiş halini resimlerini buraya aktarırım hep beraber bakarız :santa:

Aman Allah beterinden korusun Arif Abi.Bunlar püsküllü bela olmasınlar aman dikkat edin ya.Malum elini sallasan ite kopuğa çarpıyo.Gazetede görünce sabah sabah beynim döndü. :pale:

eline sağlık abim,ağzının payını vermişsin :bounce: ..iyi olduğuna çok sevindim,umarım bi daha böyleleriyle karşılaşmayız :thumleft:

nedir bizim şu sıfatı olmayan mahluklardan çektiğimiz yarabbim?? geçmiş olsun arif abi..

geçmiş olsun arif abi eski topraklara bişey olmaz derler sende umarım iyisindir ? sana bişey olmasında boşver digerlerini :pale: :pale:

çook geçmiş olsun.. kan beynime sıçradı gene.. daha fazla yazarsam bozucam kendimi :pl: :pl: :pl: :pl: :pl: :pl:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar