Tek Teker Arif'den Çılgın Rekor Denemesi...

Arkadaşlar tekteker neden hep gösterilerinde kasksız ve onunla beraber binenlerde aynen bu şekilde, güvenlik olarak sadece mont giydiklerini gördüm sitesinde tabi. Bu kask ile ilgili topic'e yazmayı düşünüyordum... :sunny:

Yürrüüüüüüüüüü be tek teker ki tutar abi seni. Seni akşamları zaten görüyoruz limanda ve hayranlıkla izliyoruz. Abi sen yapamazsan kimse yapamaz. Aslında Alanya`da yapsan daha iyi olur be abi...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sımdı bende konuyu hortlatmıs oldum ama:mrgreen:
bu deneme nolduu haberı olan varmı?_?

Ben tek başıma kaldıramıyorum. Arif abi sen 10 kişiylemi kaldırıcaksın :queen: İnşallah başarırsın. Bileğine kuvvet :wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Konu uçuşta kalmış...Rekoru kırdımı haberiniz varmı? Duymadım birşeyler....
Umarım kırmıştır...Azimlidir başarıcaktır....:rendeer:

Süper yaaa tebrik ediyorum herkesi ayrı ayrı

Arkadaşlar konu 29-09-2004 tarihinde açılmış... Yazı yazacak konu mu bulamıyorsunuz anlamadım :mrgreen: :mrgreen:

Nasıl buldunuz bu konuyu forumu karıştırırken .. :mrgreen: :mrgreen: :queen:

Adam rekoru kıramamış ki bugüne kadar da yazı yazılmamış. Ayrıca rekor kırılsaydı TV'ye çıkmaz mıydı ? Haberimiz olmaz mıydı bundan ?

Tarihi konuları tekrar açmakta ne kadar ısrarcısınız yaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ::koop:: ::koop::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tek Teker Arif Abi isterse YAPAR :)

Resımler Hala duruyor Arif Abi,Ankara Hipodromda 2Yaz Önce Hitit Motosiklet Kulübünün Hazırladığı Draglara gelmiştin:) 3 Kişi 400 Metre Tek teker :) Pist Yetmedi.

Allah kaza bela vermesin Başarılar.

Tek Teker Arif Abi isterse YAPAR :)

Resımler Hala duruyor Arif Abi,Ankara Hipodromda 2Yaz Önce Hitit Motosiklet Kulübünün Hazırladığı Draglara gelmiştin:) 3 Kişi 400 Metre Tek teker :) Pist Yetmedi.

Allah kaza bela vermesin Başarılar.

Ya adam yapamamış yalan olmuş diyorum . 2 sene önce açılan bir konu bu

Ya arkadaşlar lütfen yazı yazarken biraz bilinçli yazalım

Tek Teker Arif Abi isterse YAPAR :) diye ısrarcısın .. Biraz önceki yazılanları okursan sevinirim :farao: :farao: :farao: ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar