Forumda yeniyim konunun hepsini okudum geçmişi bilmiyorum ama konuyu açan arkadaşa bi kin oluştu içimde

Kask takmayabilir sizinle ilgili saçma sapan konuşabilir ki siz buna teşvik etmeseniz ortada bişey olmasa oda sizin hakkınızda kötü konuşmazdı diye düşünüyorum.Benimde mobiletten sonra ilk adam akıllı motorum cuptu ilk zamanlar hiç kask takmadım ehliyet alana kadar vızır vızır gezdim cezada yedim kazadanda döndüm inceden hafif egzozda yaptım biraz akrobaside denedim ve bunada kimsenin laf etmeye hakkı olmadığını düşünüyorum şuan bile kask takarım takmam egzozu açarım açmam kimseyi ilgilendirmez egzozdan rahatsızmı oluyorsunuz karakol var 155 diye bi numara var arayın verin plakamı benimle muhattap olmayın diye düşünürüm kaskı takarım takmam laf kalabalığına lüzum yok motosiklet hakkındaki kurallar sadece kendi adınıza sizi ilgilendirir başkalarının tabiri caizse sizin ağzınızdan apaçi oluşu kimseyi ilgilendirmez başkalarının hayatını tehlikeye atmadığı sürece istediği hızı istediği hareketi yapabilir. Bu şekilde bilinçsiz kullanıcı oluşu yada oluşumuz başka motorcularıda bilinçsiz yapıcak değil sen tak kaskını nabıyorsan yap ben takmam bu seni alakadar etmez. Yani çok saçma sapan bi konu olmuş bikaç sene evvel aynı şeyleri bende yapıyordum allah korusun bişey olmadan motoru değiştirdim ekipmanım tam ehliyetim var. Serzenish arkadaşımızda ehliyetini alır kaskını almış zaten 20liralıkta olsa şimdilik parası ona yetiyordur. 2milyara motoru zorluklarla alıp kart taksit vesaire gidipte 400-500tlye en kötüsünden bi ls2 almasını bekleyemezsiniz. Parası olsa okadar kaska vericek zaten cup almaz 4-5milyara bi cbr yada cbf tarzı bişey alır kimsenin özel hayatı kendi motoru canı yediği cezalar sizi ilgilendirmez inşallah forumdaki tüm konular böyle saçma ve yanlış değildir