"tek serhat" askerde

selamlar arkadaslar nasılsınız ıyısınızdır ınsallah ben canakkalede yanı 116 da bılenler varddır belkı jandarma bırlıgı askerlıgımı yapıyorum ıyı sıyle kotusuyle 1 ay gerıde kaldı yemın torenını atlattık 15 gun sonra dagıtım var o zaman daha sık gorusuruz motor delılerı sız anlatın bakım neler yapıyonuz nası gıdıyo moto ıslerı en cok uzuldugum nokta bu gun ayın 27 sı fuar var ve ben carsıdayım gıdemedım ya ona yanıyorum neyse arkadalar hepınızın gozlerınden operım..

ooo serhat demek acemilik bitti.. hayırlı olsun.. inşallah dağıtımın rahat ve yakın biyere çıkar..
ben fuara senin yerine de gittim merak etme :) 3 gündür ordaydım ;)

vaaaay serhat senin ne zaman askere gittiğini bile bilmiyorum ama iyi oldu bişeyler yazdıgın askerlik nasıl gidiyo teskere ne zaman buralara gelince görüşelim :king: :king:

bende 2 gün önce yemin ettim. ıspartada çavuş talimgahındayım. 30 gün sonra dağıtımım var. kesin doğudayım. istanbul hasretim acayip depreşti. ooooof şafak çok karanlık.... :king:

Hayırlı teskereler kardeşim...Sayılı gün çabuk geçer dert yanmayın yaws hepimiz yaptık :)

Evet evet biz yaptık sizinkilerde geçer, :santa:
ben gittim fuar o kadar güzel değildi zaten.gelmediğiniz iyi olmuş :cherry: :cherry:

SAolun ARKADASlar SAYılı gun CAbuk GECER DIyolar AMa bıde bana SORUN onu neyse HERKese SELam ASkerlIge deVAM :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar