tek parça tulum çok mu bezdirir

Motosikleti
250sr
motorum küçük, tulum biraz sosyal açıdan abes kaçıyor farkındayım ama her gün otobandan ankara - kazan arası işe git gel yapacağım için allah korusun otobanda olacak bir kazada da şükredeceğimi düşünüyorum, arkadaşımın pist için alıp kullanmadığı kaliteli bir tulumu çok uygun fiyata alabiliyorum, genelde işe-spora git gel yapcağım için dükkanda ve salonda giyip çıkarmak sorun olmaz ama günlük kullanmam gerektiğinde çok bezer miyim, ayrı ayrı mont pantolon alınca da bırak bu kalite deriyi, ucuz tekstil kumaş olanlar bile daha pahalıya geliyor.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yolda çişin gelirse halledersin ...
Ama büyük gelirse zıçtın.... :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Tulumu indirip yerlerde sürüyeceksin, hele ki umumi bir tuvalette...

Motosikleti
Mondial Grumble
motorum küçük, tulum biraz sosyal açıdan abes kaçıyor farkındayım ama her gün otobandan ankara - kazan arası işe git gel yapacağım için allah korusun otobanda olacak bir kazada da şükredeceğimi düşünüyorum, arkadaşımın pist için alıp kullanmadığı kaliteli bir tulumu çok uygun fiyata alabiliyorum, genelde işe-spora git gel yapcağım için dükkanda ve salonda giyip çıkarmak sorun olmaz ama günlük kullanmam gerektiğinde çok bezer miyim, ayrı ayrı mont pantolon alınca da bırak bu kalite deriyi, ucuz tekstil kumaş olanlar bile daha pahalıya geliyor.
Ne kadara alıyorsunuz belki ona göre öneri yapabilecekler vardır

Motosikleti
QJ SRT800s
çizme, pantolon, mont, yağmurluk, bunları üst üste giydiğim günlerde daha motora binmeden yorulmuş oluyorum. Ama tulum günlük kullanımda bana pek kullanışlı gelmiyor. Uzun yolda iyi ama işe giderken kıyafet çantası hazırla, giyinecek yer bul, zor iş. hele yaz günü terden bayıltır şehir içinde.
Wc olayını hiç düşünmemiştim, bağırsakları bozarsanız büyük sıkıntı.

Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
Bot, cordura pantalon, korumalı mont, eldiven.

Tulum fantezi olur.

Ben motora başladığımda pist kovalayan benden büyük abiler vardı. Onlar eğer yarışçı değilsen kesinlikle tek parça tulum alma derlerdi. İki parçalı tulumlar normal kullanım için tek parçaya göre daha konforlu ve uygunmuş. Ben kendi görüşüm olarak güvenlik için çok üst kılıf kıyafete para vermenin pek gerek olmadığını düşünüyorum. çünkü bu korumalar bizim hayal ettiğimiz kadar bizi korumuyor. Biz sadece kendimizi daha eminde hissetmek için uğraşıyoruz.
Arz Ederim...
:)

Motosikleti
250sr
hepinize teşekkür ederim tavsiyeleriniz doğrultusunda parça parça toplamaya başladım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar