Tek kişilk dev gösteri ( Kozan Barajı gezisi resimli )

efendi iso eline sağlık resimler harika devamlarınıda göruruz inşallah

Motosikleti
Forza250-cygnusL
maynak sın olim bişey demiyom allahtan başına bişey gelmemiş artis kankam...iyi gezmişsin maceralarının devamını dileriz :mrgreen:bari gitmiş ken ehliyetide alsaydın:mrgreen::mrgreen:

Arkadaşın ehliyeeti yokmu?.... Yanlış mı duydum?......

Cıkcık cık cık.....Olmadı...Bu gezi sayılmaz.... Gayri yasal olaylar var burda....:p:p

Arkadaşın ehliyeeti yokmu?.... Yanlış mı duydum?......

Cıkcık cık cık.....Olmadı...Bu gezi sayılmaz.... Gayri yasal olaylar var burda....:p:p

Abi zaten trafikten ehliyetimi almak için gittim kozana gitmişkende gezeyim dedimm yani gezinin gidişi ehliyetsiz dönüşü ehliyetli oldu ( hayırlı olsun bana ) bide tc noyu ehliyete yanlış yazmış olmasalardı daha iyi olcaktı ama artık bi fısrat bulduğumda değiştireceğim

dede ile torun fotografını sevdim :) 2 motor ne güzelde kardeş kardeş duruyor öyle:mrgreen:

eline sağlık güzel gezmişsin ince teklifin içn teşekkürler ama hafta içi çalıştığın dolayı seni yalnız bırakmak zorunda kaldım başka zaman inşallah selamlar

Yerler güzellll fotolar da güzel motorun da güzell Maşşalah Allah kaza bela vermesın ....

Süper ya... Gezdigin yerler güzel de.. Ben süper diye kırmızı tay'a diyorum..
Allah'ım kaza bela vermesin..

Büyük Yasağa çok güldüm, paylaşım için teşekkürler biran yerinde olmak istemedim dersem yalan olur :)

iso valla güzel olmuş resimler gezi,motor,dede kale,darı marı,böyle gezilerinin devamını temmeni ederim :cat:

motorunda çok güzel fotolarında allah kaza bela vermesin

biz ne zaman gezicez böle yaw

eline saglık dogal manzarayı severim hele içlerine girecek makinan varsa süper olur

isooom süpersin allah yolunu açık eglesin.kaza bela vermesin.tekerin hep düz bassın böyle güzel gezilerle bizi şenlendir:)ellerine saglık kardeşim

güzel gezi olmuş resimler ve paylaşım için tşk. sen gez bizde bakıp iç çekelim ne güzel be :p

Gezi ismi biraz benim gezilere benzemiş :p Birde motorun Silifke plakalı ordan aldın heralde...Güzel gezi olmuş, eline sağlık....:cat:

pic0045mb2.jpg

yaa motormu büyük senmi ufaksın doğrusunu söylemek gerekirse çocuk gibi çıkmışsın motorun yanında bir kaç numara büyük o sana bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar