tek kişilik protestom

Arkadaşlar 1 hafta içerisinde meydana gelen 2 acı olaydan sonra kendi çapımda bir protesto aracı buldum ve bu gün uygulamaya geçtim.
Nedir diyecek olursanız açıklıyorum;
Uzun yol için çantamda duran reflektörlü yeleğimi bu gün itibariyle bir hafta çıkarmadan giyeceğim.İyi bir fikir olduğunu düşünüyorum.İstanbuldaki motorcuların yarısı giyse inanılmaz bir görsel olur diye dşünüyorum.her yerden sarı reflektörlü motorcular çıkıyor düşünsenize,araç sürücüleri ister istemez bu ne diye sorabilirler,en azından akıllarına motorcular gelebilir.
Ben böyle bir fikir geliştirdim ve uyguluyorum.Hepinizi de bu uygulamaya geçmeye davet ediyorum...

Umarım istediğiniz sonucu elde edersiniz motorum olsaydı emin olun ilk ben giyerdim.Ve bu son olaylar gerçekten çok üzücü umarım bir daha yaşanmaz.

guzell fikir bizi fark etmeleri harbidenn guzel olur biz bunu buralarda bile cekiyoruz buyuk şehrlerde kmse kmseye saygı göztermiyorrr

tek değilsin ben de giyiyorum ... teşekkürler en azından yapabilecek çok küçükte olsa bir hareket...

arkadaşlar iki kişi değil şuan üç kişi olduk... bende giyinmeye başladım o yeleklerden.......

Bende giymek isterdim ama Hem istanbulda değilim hemde benimde motorumda Pert oldu :salut: :salut:

Bu Protestoya Desteğim,bende Varım...

Yelekleri BAUHOUSE'dan temin edebilirsiniz 5YTL gibi bir fiyatı var

Süpersiniz arkdaşlar.Bu işler böyle bir iki başlayarak oluyor.Yarın trafikte gördüğüm yeleklilere korna çalacağım karşılığı gelirse bilinki bu iş oluyor.:)

Bende giymek isterdim ama Hem istanbulda değilim hemde benimde motorumda Pert oldu :salut: :salut:[/QUOTE

istanbulda olmanız veya motosikletinizin olup olmaması sorun değil motorcu arkadaşlarınıza iletin herkez bu siteleri takip etmiyo inanın faydanız olacaktır :rendeer::rendeer:

katılıyorum arkadaşım sana...
diğer motosiklet forumlarına da açtım bu topiği inanın katılım artıyor.
yarın trafikte onlarca yelekli motorcu görebiliriz.

jr.

hadi hadi yapıyoruz..1 hafta kısa 1 ay yapalım. genel protesto amaclı her seferinde kullanabiliriz super fikir..her taraf turuncu-sarı

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar