tek kişilik kıbrıs gezisi izmir selçuktan başladı.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
syht

ümmet bey yolun açık olsun.hayırlıca gider hayırlıca dönersin inşallah..senden bir şey öğrenmek istiyorum belki ilerde bizede lazım olur..kıbrısa giderken motor için triptik çıkarmak gerekiyormu.hosca kalın

evet cemal bey gerekiyor ,pasaportta şart (araç götürürsen) aracın ruhsatı ya üzerinize olcak yada satış sizde olcak.tabi ehliyetde şart.

günaydın herkese günaydın ümmet abi :king:

yine yollardasın yine yollar seninle ::asker::

serhat ile beraber msn de epey lafladık bu gezi hakkında :thumleft:

az kalsın kahvaltıya burdura geliyordum ama nasip işte :salut:

serhatın memnun kaldığı kadar var. fotoğraflardan belli ::biggrinn

elinize yüreğinize makinanıza sağlık ::pembe::

buralara da bekleriz. iyi yolculuklar :rendeer:

Yolun açık olsun Ümmet abi. Uzun zamandır istiyordun Kıbrıs'a gitmeyi. Fotoğraflarını bekliyoruz. Görüşmek üzere... :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
syht

günaydın herkese günaydın ümmet abi :king:

yine yollardasın yine yollar seninle ::asker::

serhat ile beraber msn de epey lafladık bu gezi hakkında :thumleft:

az kalsın kahvaltıya burdura geliyordum ama nasip işte :salut:

serhatın memnun kaldığı kadar var. fotoğraflardan belli ::biggrinn

elinize yüreğinize makinanıza sağlık ::pembe::

buralara da bekleriz. iyi yolculuklar :rendeer:

çok bekledik seni kahvaltıya ama gelmeyince biz yaptık artık.:queen::queen::queen:

yaw kahwaltı dedigin şey nedir ki.. Eskişehir'de daha güzelleri var.. Sen git ye.. Ben öderimm. Serhat'ın selamı var deee..:queen:

yok canım benim ben öderim hesabı da sizlerle o kahvaltıyı yapabilseydim süper olacaktı.

dediğin gibi başka zamana inşallah :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
burdurdan antalya üzeri alanya mersin ve kıbrısa gitmek için tekrar yola çıktım

Shot with F15 at 2007-07-10
alnyada tekteker arife tel açtım sağolsun buyur gel dedi.yanına uğradım oda yoldan gelmiş tam yatmak üzereymiş uykusuz uykusuz benimle ilgilendi genede sohbet çok keyifli geçti,insanlar arifi neden çok seviyor şimdi daha iyi anladım. alçak gönüllü,mutavazi ve cömert arif usta.sıcak sohbet ve misafirperverliğin için çok teşekkür ederim.

atv sihirbazı oğluda ordaydı ilgisi için onada teşekkür ederim

arifin dükkanını resimledim işte fotolar(kendisinin izni ile)

tekteker arifin başarı dolu hayatının belgeleri almış olduğu kupaları .eee hakkediyor katagorisinde bir numara helal olsun.

tekteker arifin telefon edip talimat verdiği otelde bana ayrılan 408 no lu oda burdaki rahatım ve huzurum için tekrar teşşekkür ederim kendisine.

Ankaradan da selamlar ben ve uğurdan yani motoprite dan saygılar allah kaza bela vermesin

serhat:silent: ümmet abi gelirde beni haberdar etmezsin:farao: bende kara kaplı defterimi açıp senin gizli sayfalarını ifşa etmemmi:cherry:

Moderatör
Abi yolun acik olsun.. Gezemiyoz fotograflarinla avutuyoruz kendimizi.. Fotograf cek bol bol :)

Ümmet Abi Hayirli yolculuklar,
ben 92 97 arasi kibrista lefkede okudum, yolun duserse lefkeye gelmeden gemikonagında Habibin kahvesinde guzel bir turk kahvesi iç, hellim ve seftali kebap yemeden donmek ayıp olur ha birde kuyu kebap harika olur.
senin Vasıtan ile kıbrıslı arkadaslara ve orada yasayan ogrenci arkadaslara cok ama cok selamlar.

Habib abiye ayrica selamlar
İstanbuldan TOLGAY

tekrar yolun acik olsun

Ummet abi onemli bir not daha biliyorsun kıbrısta trafik tersten akar duz yolda giderken problem yasamazsın ama tali yollardan ana yola cıkarken cok dikkat et biz alışkanlıkla once hep sola bakarız sonra sağa bakarız hatta tam bakmadan yolu bile yarilariz orda ozellikle dikkat et ve once SAĞA bak ve her iki yonude kontrol et, alışkanlıklardan vazgeçmek cok zordur.

bir baska onemli tavsiyemde su olacak tam donus yapılabilen yuvarlaklarda (kıbrısta roundabout derler) oncelik herzaman yuvarlakta donene aittir ve kesinlikle buna uyarlar seni gorseler dahi donuslerine devam ederler cunku hak onlardadır aman abi yuvarlaklara geldiğinde dur kontrol et ve oyle gec isallah anlatabilmisimdir saygılar.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
syht

Ümmet Abi Hayirli yolculuklar,
ben 92 97 arasi kibrista lefkede okudum, yolun duserse lefkeye gelmeden gemikonagında Habibin kahvesinde guzel bir turk kahvesi iç, hellim ve seftali kebap yemeden donmek ayıp olur ha birde kuyu kebap harika olur.
senin Vasıtan ile kıbrıslı arkadaslara ve orada yasayan ogrenci arkadaslara cok ama cok selamlar.

Habib abiye ayrica selamlar
İstanbuldan TOLGAY

tekrar yolun acik olsun

Ummet abi onemli bir not daha biliyorsun kıbrısta trafik tersten akar duz yolda giderken problem yasamazsın ama tali yollardan ana yola cıkarken cok dikkat et biz alışkanlıkla once hep sola bakarız sonra sağa bakarız hatta tam bakmadan yolu bile yarilariz orda ozellikle dikkat et ve once SAĞA bak ve her iki yonude kontrol et, alışkanlıklardan vazgeçmek cok zordur.

bir baska onemli tavsiyemde su olacak tam donus yapılabilen yuvarlaklarda (kıbrısta roundabout derler) oncelik herzaman yuvarlakta donene aittir ve kesinlikle buna uyarlar seni gorseler dahi donuslerine devam ederler cunku hak onlardadır aman abi yuvarlaklara geldiğinde dur kontrol et ve oyle gec isallah anlatabilmisimdir saygılar.

öncelikle uyarıların ve tavsiyelerin için gönülden teşekkürler.dikkat ederim elbette,daha önce motorsuz olarak 6 defa gittim kıbrısa ,6 ay süre ile doom otelde görev yaptım.herkes duymuş gideceğimi millet alarmda orda.
yani güvendeyiz merak edilecek bir durum yok.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ummet abi yolunda bahtında acık olsun allah kaza bela vermesın :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
syht

ummet abi yolunda bahtında acık olsun allah kaza bela vermesın :cat:

çok teşekkürler silifkeden selamlar

alanyadan gazipaşa, anamur yoluyla mersine doğru yola çıktım

Shot with F15 at 2007-07-11

gazipaşa anamur silifke arası mola

molada ıspanaklı gözleme iyi gidiyor.

mersine geldiğimde beni by mükemmel (emrah) ve ailesi karşıladı.2 gün burdayım yarın akşam kıbrısa geçiş.emrah ve ailesine yaptıkları herşey için minnatarım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar