Tek kişilik İstanbul-Tekirdağ

Herkese teşekkür ederim. Fotoğrafları beğendiğinize sevindim.

güzel olmuş rıhtımda çay sefası falan t.dağa gliyon da hiç haber vermiyon bizlere karsılayalım seni burda tekirdağa MT..

bu arada gezi guzel olmus..resimler için teşekkurler...haber verseydın karşılardık
artık bidahakı gezide

Çok teşekkür ederim düşünmeniz yeter. Arkadaşı görmeye gittim pek vakit geçiremedim zaten 3 saat oturdum kalktım. Bir dahaki sefere inşallah habersiz gelmeyiz.

gene döktürmüşün helal sana.canın sıkılmadımı okadar yolda?

Niye canım sıkılsınki. Yavaş yavaş geze geze gittim. Manzaraya baka baka. :)

Tekirdağ'a giderken ne kadar güzel yerler varmış. geçen yaz bende gitmiştim. motoru kullanmaya yeni başlamıştım. yola konsantre olmaktan manzaraları kaçırmışız:mrgreen:

resımler guzel cıkmış turkıyenın her yerı guzel önemlı olan keşfedip araştırmak daha nıce gezıler yapman dılegıyle

güzel gezi olmuş ellerine sağlık.sarı kır çiçekleri dediğin kanola bitkisi.ayçiçeğine alternatif olarak ekiliyor.yağı çıkarılıyor.marketlerde görmüşsündür kanola yağı diye.bilgin olsun diye yazayım dedim.ukalalık olarak algılama sakın.

Ehliyet kursu hakkında

Herkese merhaba adım yasin özdemir aranıza yeni katıldım arkadaşlar 30 yaşındayım çocukluğumdan beri süre gelen motor sevdam yakında son bulsun istiyorum ilaç firmasında çalışıyorum motor kullanma deneyimim yok ayda 5000 km araba ile yol yapan biriyim ilaç firmasında çalışıyorum. Tekirdağda bana kurs verebilecek arkadaşlar arıyorum tarzım chopper ileride şaftlı suzuki intruder lc 1500 yada yeni nesil suzuki boulevard c90-c90t serisi bi motor almak istiyorum başlangıç olarak kullanabileceğim bir mondial yada dengi motor ile başlayabilirim öğrenme adına satılık mondial yada denk motoru olup kurs ta alabilirim jinlun-raptor da olabilir yeterki vitesli olsun ayrıca kırklareli-lüleburgaz çalıştığım bölgeler

tekirdağ
kırklareli
lüleburgaz

da yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise lütfen arayın

yasin özdemir
0530 460 8531

yasin özdemir

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------

Herkese merhaba adım yasin özdemir aranıza yeni katıldım arkadaşlar 30 yaşındayım çocukluğumdan beri süre gelen motor sevdam yakında son bulsun istiyorum ilaç firmasında çalışıyorum motor kullanma deneyimim yok ayda 5000 km araba ile yol yapan biriyim ilaç firmasında çalışıyorum. Tekirdağda bana kurs verebilecek arkadaşlar arıyorum tarzım chopper ileride şaftlı suzuki intruder lc 1500 yada yeni nesil suzuki boulevard c90-c90t serisi bi motor almak istiyorum başlangıç olarak kullanabileceğim bir mondial yada dengi motor ile başlayabilirim öğrenme adına satılık mondial yada denk motoru olup kurs ta alabilirim jinlun-raptor da olabilir yeterki vitesli olsun ayrıca kırklareli-lüleburgaz çalıştığım bölgeler

tekirdağ
kırklareli
lüleburgaz

da yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise lütfen arayın

yasin özdemir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar