Tek başıma sürmek üzerine

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bana dokanıyor sanırsam ya.
Tam kafa dengi biri olmalı onunla paylaşmalıyım bir şeyleri.
Hadi şehir içinde git gel okeyde.
Ama tura tek gitmek zaten normalde de yalnızız.
Hele şu eşiyle tam takım giyinip gezenlere hayranım

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hayatıma giren tüm kadınların ortak özelliği motordan nefret etmeleri, ben de eşiyle sevgilisiyle gezenlere imreniyorum.

Tek başına tura çıkmak da bazen kafa dinlemek için süper ama bir kaç motor tura çıkmanın da tadı ayrı.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
günübirlik 300 400 km yol yapmak tur sayılmaz heralde o yüzden öyle bi tecrübem yok ama ben tek başıma gazlamaktan inanılmaz zevk alıyorum birisine göre hareket etmeme gerek yok 2. bi düşündüğüm bir şey yok tek düşündüğüm tek odaklandığım şey yol bu sayede kendimi geliştiriyorum bi de arkanda cır cır yavaş git diye rahatsız eden sen virajdayken hiç bi tepki vermeyen artçı manita olsaydı zevk değil işkence olurdu

Motosikleti
Triumph Trident 660
günübirlik 300 400 km yol yapmak tur sayılmaz heralde o yüzden öyle bi tecrübem yok ama ben tek başıma gazlamaktan inanılmaz zevk alıyorum birisine göre hareket etmeme gerek yok 2. bi düşündüğüm bir şey yok tek düşündüğüm tek odaklandığım şey yol bu sayede kendimi geliştiriyorum bi de arkanda cır cır yavaş git diye rahatsız eden sen virajdayken hiç bi tepki vermeyen artçı manita olsaydı zevk değil işkence olurdu
Ben herhangi bir şey yaparken bile kafamın içindeki düşünceler karınca gibi dolanıyor yol felan düşünemiyorum onun için. 🥲
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayatıma giren tüm kadınların ortak özelliği motordan nefret etmeleri, ben de eşiyle sevgilisiyle gezenlere imreniyorum.

Tek başına tura çıkmak da bazen kafa dinlemek için süper ama bir kaç motor tura çıkmanın da tadı ayrı.
Zafer hoca eşi ve oğlu yapıyorlar mesala.
Bize de nasip olur mu abi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kafa dengi arkadaşlarla sürmenin keyfi başka. İstanbul'da yaşadığım zamanlar Ezio41, Cyan, espresso, Gökhan Aygün, Kerem34, gurcanozturk ile gezmelerimizin her biri ayrı lezizdi. Ezio41 tüm bu işleri bıraktı, Gürcan artık yurt dışında yaşıyor, Kerem bir ara yurtdışına gitti, sonra geldi ama koptu bizim ortamdan. Hadi bakalım 6 Kasım 2021 Edirne Uzunköprü Köfteci Niyazi'den gelsin.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Kafa dengi arkadaşlarla sürmenin keyfi başka. İstanbul'da yaşadığım zamanlar Ezio41, Cyan, espresso, Gökhan Aygün, Kerem34, gurcanozturk ile gezmelerimizin her biri ayrı lezizdi. Ezio41 tüm bu işleri bıraktı, Gürcan artık yurt dışında yaşıyor, Kerem bir ara yurtdışına gitti, sonra geldi ama koptu bizim ortamdan. Hadi bakalım 6 Kasım 2021 Edirne Uzunköprü Köfteci Niyazi'den gelsin.

Abi ceket sana 10 numero 5 yıldız cuk olmuş

Motosikleti
cbf 150

bunun gibi bir fotografım vardı, çoğu gitti ben kaldım. Grup sürüşü yapmam, geçen yabancı bir arkadaşım geldi savaştan kaçmıştı antalyaya yerlemiş motor falan almış neyse ona şileyi falan gösterim dedim. Az kaldı kaza yapacaktım, olmucak yerde fren yapıyor bazen ben viraja ters giriyorum falan filan ritim tutturumadık bu tango gibi birşeydir. ama tehlikelidir. o yüzden son sürüşümdür. Tek sürmek en sağlıklısı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
bunun gibi bir fotografım vardı, çoğu gitti ben kaldım. Grup sürüşü yapmam, geçen yabancı bir arkadaşım geldi savaştan kaçmıştı antalyaya yerlemiş motor falan almış neyse ona şileyi falan gösterim dedim. Az kaldı kaza yapacaktım, olmucak yerde fren yapıyor bazen ben viraja ters giriyorum falan filan ritim tutturumadık bu tango gibi birşeydir. ama tehlikelidir. o yüzden son sürüşümdür. Tek sürmek en sağlıklısı.
Bizim tayfa tesadüf eseri benzer tarzda süren risk almayan, çok da abartmayan bir tayfa. Sadece aramıza Nikkfurie katıldığında biraz sapıtıyoruz o kadar. Bugüne kadar da yıllardır grup sürüşünde aman aman bir tehlike yaşamadık.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Bu geziye hastalık mevzularından katılamamıştım, nasıl aklımda kalmıştı, nasıl imrenmiştim size. Geçen yaz vstromu alınca ilk işlerimden biri Uzunköprü'ye gidip Köfteci Niyazi'de köfte yemek oldu. Geçen yaz tek başıma çok gezdim, o ayrı bir keyif ama bizim grup sürüşleri daha güzel oluyor. Tek başıma köftecide bir porsiyon yiyorum öyle bir araya geldiğimizdeki gibi ayı gibi yarım kilo köfteyi yiyemedim mesela. :)

4-5 motor birlikte sürmek güzel, hem sürüş sırasında zaten biz birbirimize çok yanaşmıyoruz, arkadakini aynadan sürecek kadar aralık kalınca birbirine tehlike yaratma olasılığı da azalmış oluyor, hem de molalarda ya da köftecide falan güzel makara muhabbet asıl eğlencesi o şekilde oluyor.

Benim de hanım xmax'ı aldığımda karşı çıkmıştı, merak edip yakından bakmışlığı bile yoktu ama vstrom'u alınca biraz gaza geldi, şimdi ona ekipman topluyoruz, onunla da birlikte gezme niyetimiz var bakalım artçı ile sürmek nasılmış bir yandan çekiniyorum ama motor zaten ağır olduğu için çok da farketmez diye umuyorum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gurup ya da birkaç kişi ile sürdüğüm zamanlar tedirgin oluyorum...
Her hareketimi ona göre ayarlıyorum..Aman başına bişey gelmesin demekten tadım kalmıyor..
Son bir kaç yıldır tek takılırım.. Gazlarsam en azından kafam rahat..Kimseye sebep olmak istemem...
Her ne kadar yaşımız geçsede bazan yaptıklarım bana da mantıklı gelmiyor..
Haala çok pis gaza geliyorum kendi kendime... :)
Bazan 2 ya da 3 kişi biryere gidersek inadım tutar gaza dokunmam bile..
Kındıl kındıl yavaş gitme gibi pislik yaptığım oldu... :)

Eşiyle gezenlere pek imrenmem açıkçası..
Bir zamanlar gezerdik hanımla..Olduk olmadık yerde kafaya yumruk yemek pek tat vermiyor...
Kadınlar biraz temkinli artçılık konusunda...
Ama takıntıyla gezmek olabilir...
İyi de olur hatta :)

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben 300-400km kadar olan yerlere eşimle gidiyorum. Motorum artçılı sürüşe çok uygun olmasa da eğleniyoruz. Onun dışında birlikte sürkenten keyif aldığım sadece 1 arkadaşım var. Başka kimseyle sürmekten o kadar keyif almıyorum. Hemen hemen aynı yetenekteyiz, aynı kafadayız. Onunla sürmüyorsam yalnız sürmeyi tercih ediyorum.

ben de eşiyle sevgilisiyle gezenlere imreniyorum.
Motoruna tek bir çanta bile takmayan Tommicim madem imreniyorsun 3 lü çanta takımlarına bakmaya başla sen hatta depo üstü çantada bakıver 🤣 sen uzun yola bir hatunla çıkda gör o çantalar da yetmezzz çanta üstünede doldurursun yine yetmezzz , burda adam doğru söylüyor diyen eşiyle sevgilisiyle yola giden birsürü forumdaş vardır onun için yemin etmeyecem birader ben bir çantayı ful kendi elbisesi ile doldurup hiçbirini giymeyen hatun biliyorum 😬

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motoruna tek bir çanta bile takmayan Tommicim madem imreniyorsun 3 lü çanta takımlarına bakmaya başla sen hatta depo üstü çantada bakıver 🤣 sen uzun yola bir hatunla çıkda gör o çantalar da yetmezzz çanta üstünede doldurursun yine yetmezzz , burda adam doğru söylüyor diyen eşiyle sevgilisiyle yola giden birsürü forumdaş vardır onun için yemin etmeyecem birader ben bir çantayı ful kendi elbisesi ile doldurup hiçbirini giymeyen hatun biliyorum 😬
Çanta manta uğraşamam, otobüsle gelsin cenabet kadın

Motosikleti
Ns200 15"
Araba veya motosiklet farketmez çıkar giderim, araba ile çıkarken uzun yolda puro yakıp keyifli bir şarkı çaldımı benden iyisi yok yollarda.

Bana dokanıyor sanırsam ya.
Tam kafa dengi biri olmalı onunla paylaşmalıyım bir şeyleri.
Hadi şehir içinde git gel okeyde.
Ama tura tek gitmek zaten normalde de yalnızız.
Hele şu eşiyle tam takım giyinip gezenlere hayranım
Ben grup sürüşünü şöyle seviyorum bana inadına yanımdan sıfır geçen arkadaşım olmadıkça , onun dışında kimse full basayım en hızlı ben gideyim derdinde değil. Birbirimize sıra devrederek o geçer ben geçerim başkası geçer vs. diye yol bitene kadar belirli bir aralıkla sürekli önde ki kişi değişir. Karaburun'un yamaçlı yollarında bile sıkıntı çıkmadı bizde 6 kişilik bir ekipte ve benim dışımda 15bin KM üstünde tecrübesi olan birisi yok sanırım tecrübe değil de kafa çalışma yapısı daha çok etkili gibi bu olaylarda. Arkada manita olunca ne zaman yaya geçidinde kadınlara yol versem kaskıma bir yumruk tekme tokat geliyor . Kaldırımda güzel bir kız görünce bakamamakta cabası.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
3'lü çanta deyince duruma uyanır gibi oldum, yoksa hanım artık yeterince çanta var diye mi beraber de gezeriz demeye başladı? Yazın küçük çadırı da alıp haftasonu yunanistana geçer taşozda falan kamp yaparız diyoruz. kask bot eldiven eksik, bunları almak için de sabah erkenden arabayla yola çıkıp kısa bir alışveriş turu da yapacağız.

interkom diye bir şey olduğundan bahsetmedim, öyle bir şey varmış yolda sürerken de konuşabiliyormuşuz diye öğrenirse Sena marka çifti 750 euro olan interkomların fiyatını gösteririm kesin vazgeçer. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar