ben de doğuştan vardı dayımın babamın herkesin motoru vardı ben küçükken şimdi hiçbirinin yoq bana motor verecek kimsede yoq. mecbur kendi moturumuzu kendimiz alacaz.....
Gabe' Alıntı:ben küçük yaşta tutuldum bu hastalığa ama kendi hayatını adamakıllı kazanana kadar yanına yanaşamadım kromajlı beygirlerin. şimdi de aldık biniyoruz, hayaller kuruyoruz soyle buyutucez boyle guzelleştiricez motoru fln derken bir anda hüsran oldum. sevgilim motoruna benden fazla değer veriyorsun diye terketti beni .. güleyim mi aglayayım mı bilemedim 2 gündür?! motor mu ben mi bile demedi hatun kişi : )
bakalım bunun için bizim tedavi nasıl olacak.. hadi motosiklet hastalıgına uc bes çare yaptık ama. neyse, 10km yapıp Ducati Monster alacağım. o zamana kadar geçer heralde şu kuyruk acısı, göğüs yarası..
Diyeceksinizki nerden geldi aklına.
nereye diye sorduklarında vallaha ben bir "tedavi olup" geliyim diyorum yahu mesala saat on, onbir sularında dükkanı kapadımmı bir saat tedavi olmadımmı sabaha kadar sıkıntı yapıyor.
Tamer;zaman zaman yazılarını okuyorum, şiirlerini, makalelerini. Güzel yazarsın......Yalnız, imzanda birşey dikkatimi çekti.Peygamberimizin ismi "Muhammet" değil, "Muhammed'tir"........:rendeer:
Son zamanlarda benim hastalık 1300 cc Hayabusa diye tutturdu Allah sonumuzu hayr etsin bakalım noolacak