Tecrübesi Olanlar Yardım Edebilir Mi?

Öncelikle herkese selamlar, dün yani 19 temmuz da cbf 150 motosikletim ile ana caddede seyir ederken karşı istikametten gelen araç aniden sola dönüp sokak içerisine girmek istedi ve mesafe kısa olduğumdan duramadım ve kendi şeridim üzerimde araca çarptım, çok şükür bende birşey yok sadece farım kırıldı ve koruma demirim çizildi. Karşı tarafla birlikte tutanağı tuttuk ve ayrıldık fakat tutanağını tutarken ruhsatının evde olduğunu söyledi bende iyi gösterip ailesini bekletmemek için muayene kağıdından ve sigorta poliçesi üzerinden tuttuk. Bugün yani 20 temmuz günü işlemlerimi başlatmak istedim ruhsat fokopisi olmadığı için başlamadım. Ruhsatı göndermezse sizce ne yapmalıyım hazırdaki kaza tutanağı ile işlem yapamıyor ne gibi alternatif çözümler vardır? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Gecmis olsun. İyi niyetli olmicaksin.Ruhsat olmadan islem yapamayacagini bilmen gerekirdi. Belgeler eksikse polis cagirman gerekiyordu. Yoksa boyle ugrasir durursun.sen ugrasacagina o ugrassin. kaza tutanaginin nasil tutulduguda cok onemli.yanlis tutulan tutanakta bile sen suclu cikabilirsin. Ruhsat olmadan tutanagi nasil doldurdun. Bilgiler hep eksiktir orda simdi.

Son düzenleme:
Kaza tutanağını aracın muayene kağıdına göre tuttuk aracında ailesi akrabaları olduğu için uğratırmak istemedim. Sigorta şirketi dava açabilirsin dedi bakalım nereye gidecek iş.

Öncelikle geçmiş olsun, Allah beterinden korusun..
Arkadaşın da dediği gibi iyi niyetli olmak çoğu zaman zarar getirir. Bi de anladığım kadarıyla adam suçlu.. O zaman uğraşmak istemiyosa ve sende de pek bişey yoksa verecekti sana 50-100 neyse gidecekti, yoksa tutanağı adam gibi tutmak lasık. Özellikle aşağıya yazdığınız şeyler çok önemli, fotoğraf-çizim falan hikaye yani. Bi daha aklında bulunsun tam be olduysa aşağı direk onu yazdırmak lazım. Sinyal vermedi, ben düz gidiyodum veya adamın ağzından aynaya bakmadım görmedim gibi şeyler.. Şu an senin yapman gereken bence adamı bulup evrakları tamamlamak..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar