tecrübeli samimi ve yardımsever arkadaşlar

merhaba motorsever arkadaşlarım ben ankarada tıp fakültesinde öğrenciyim ve yeni başladım sayılır. bulduğum kısıtlı vaktin bir kısmında da cruise modelleriyle ilgileniyorum.kendi edindiğim bilgiler sonucunda superlight 150 modeline karar verdim kendi açımdan şık ve fıyatını uygun buluyorum. peki sizce bu model bana uygun mu resimlerde göründüğü kadar şık mı? 183 boy 85 kılo birisi için uygun mu? başlangıç için iyi bir tercih mi? öğrenme aşamasında neler yaşayabilirm?ankarada şehir trafiğnde nasıl olur? cruiser kullanıcıları için insanların bakış açıları nelerdir? daha çok sorum var onlarıda verilecek cevaplara göre sorayım. ve son olarak temiz bir superlight bulabilirmisiniz benim için çünkü tanıdığım motordan anlayan kimsem yok.hala boyle iyi insanların olduğuna inanıyorum. çünkü bende kendi alanım olacak doktorlukta bunu titizlikle yapıcağım.teşekkür ederim

ankara şehir trafiği bisiklete bile uygun olduğu için problem yok bence

cruise modellerini trafik sıkışınca sevmiyorum arabalar gibi beklemek zorunda kalıyorsun yoksa çok havalı modeller 600 cclik bir cruise olsada ekzos sesini dinlesek pat pat pattttt :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar