- Konu Yazar
öncelikle herkese meraba..istanbuldan ikamet ediyorum.ve bu sıralar kafam haddinden fazla karışık. düşündüm taşındım ve 2 senedir pasif üyesi oldum motosiklet.nete form açmaya .sizlerin tecrübesine ve biribirinize olan samimiyetinize güvendigim için danışmaya karar verdim...motosiklet amalak isityorum ve modelide kafamda net olarak belli...suzuki gsr 600 yada kawasaki er-6n
*ikisi arasında olumlu ve olumsuz tarafları nedir hangisini alımda ve satarken sorun cıkartmaz piyasası her zaman vardır ve ikisinin kazık yenmeden aşagı yukarı eder fiyatı nedir*parça gibi servis gibi konularda hangisi bir adım daha öndedir...ve siz ce kışı beklersem fiyat olarak ne kadar far eder beklemeye deger mi. ilginiz için şimdiden teşekür ederim saygılar
*ikisi arasında olumlu ve olumsuz tarafları nedir hangisini alımda ve satarken sorun cıkartmaz piyasası her zaman vardır ve ikisinin kazık yenmeden aşagı yukarı eder fiyatı nedir*parça gibi servis gibi konularda hangisi bir adım daha öndedir...ve siz ce kışı beklersem fiyat olarak ne kadar far eder beklemeye deger mi. ilginiz için şimdiden teşekür ederim saygılar