Tecrübeli insanların güzel fikirlerine ihtiyacım var :)

Birader sen kendine güvenen birine benziyorsun.1000rr al sonra değiştirmekle falan uğraşma 600 almaktansa 1000 al daha iyi.Bu arada arkadaşlar yine zam yapılmış hepimize hayırlı olsun

Sayılı verilen nefes tukeniyor.hayelerinin peşinden koş kimseyide dinleme...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel kardeşim, 600cc ile 1000cc arasın da çok temel farklılıklar vardır. Bu temel farklılıklardan en temelleri ise;

1. Güç
2. Gaz Tepkisi
3. Sürüş Farklılığı ( Hızlanma ve Durma )
4. Ağırlık
5. ...

Hikaye devam eder... 1000cc bir motosiklet şehir ici kullanımına uygun değildir. Isı, tepki, yakıt vb... gerekçelerden kaynaklı 1000cc alıp trafikte hubara kullanan insan hamallık dışında bir şey yapmıyordur. Her ne kadar " Benim ki 1000cc Ağa " desede hakkını veren bir arkadaş gelir 600cc ile içinden geçer gider. r25 Otomobil r1 ise Tırdır. Ölürsün ölmezsin bu Allah'a kalmış, ölüm mutlak kader. Lakin 1000cc yatırması kaldırması 600cc benzemez r25'e hiç benzemez, kullanamazmısın ? Kullanırsın ama 1000cc nin 400cc kullanırsın. 1000cc kullandığın zaman da en ufak bir ters durumda helvacılar toplanır buraya. Fiyat endeksi senin canına verdiğin değer yargınla alakalıdır, 1000cc alsan da zaten hakkını verme ihtimalin yok kusura bakma. O yüzden efendi gibi aldığın motosikletin her şeyini kullanabileceğin bir modele yönel.

Hakkini verme konusuna katiliyorum, ancak "1000cc nin 400cc kullanırsın" kismina katilmiyorum. Amator bir surucu, 250cc bir SS'i hakkiyla kullanamaz, ancak her sollayista, her hizlanista, 1000cc'nin sagladigi torku sonuna kadar kullanir.

Sahsen 1300cc motosiklet kullaniyorum, limitinin %50'sini bile kullanabilecek beceri ve egitime sahip degilim, ama yuksek hacmin verdigi diger avantajlar (her devirde istedigin kadar guc, yuksek hiz, ruzgar, buyuk arac yaninda stabilite, kaliteli fren ve suspansiyon) benim icin onemli faydalar. 100 beygir'den sonrasini yuregim agzima gelmeden kullanmam mumkun degil zaten. Ama tork, her zaman, her yerde lazim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar