Tecrübeli insanlara selam olsun bu tarafa bi bakin :)

bir kaç defa ninja 250R ile ilgili konu acmıştım sanırım ninja 250R almak konusunda kesin kararımı verdim sizce ikinci el ninja 250R'a en fazla ne kadar vermeliyim birde sahibinden.com dakiler güvenilir motorlar mı ordan almayı düşünüyorum çünkü

sahibinden. com dakilerin güvenlir olup olmadıgını sadece resimlere bakarak bilemeyiz. gidip görmek lazım motosıkleti

sorduğun sorunun tecrübeyle, en azından sürüş tecrübesiyle pek bi ilgisi yok...sürüş konusunda tecrübem olmadığı için cevaplamaya çalışayım...

tek büyük kaynağın bahsettiğin site zaten..başka seçeneğin yok...ilanlardan ortalama bir fiyatı belirleyebilirsin zaten...ama ilk motorun olacaksa ki ilk motor (düşük cc) bi çok kişi için kısa süreli binilen bir motordur gerek tarzı belirlemek gerekse daha fazla güç istendiği için..ninja seni orta vadede tatmin eder geçen sene ortalama fiyatı 9-11 arasında değişiyordu ikinci ellerin...

Sadece fotoğraftan tertemiz görünen motor alır almaz su kaynatmaya başlayabilir. Kesinlikle tandığın bildiğin biri değilse motoru gidip kontrol edip/ettirip öyle almalısın. Yada benim gibi yapıp sitede bir abimizden alacaksın :)

Sadece fotoğraftan tertemiz görünen motor alır almaz su kaynatmaya başlayabilir. Kesinlikle tandığın bildiğin biri değilse motoru gidip kontrol edip/ettirip öyle almalısın. Yada benim gibi yapıp sitede bir abimizden alacaksın :)
Sitede temiz ninja 250R satan var mıdır 😁

Bildiğim kadarı ile yok ama 2. el ilanlarına bir bak derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar