tecrübeli arkadaslar yardım

merhabalar arkadaşlar öncelikle,artan yakıt fiyatlarından dolayı aracımın yanına motor almak istiyorum a2 ehliyete yazıldım kısa bir süre sonra ehliyetim elimde olacak nasipse.Şimdi sizden yardım alacagım konuya geleyim 5 bin lira ya kadar az yakıt yakan (günlük 50 kilometre minimum yol gideceğim) çevre yolunda gidebileceğim, önceden tecrübesi yok denecek kadar insana tavsiye edebileceğiniz motorlar nelerdir ? ikinci el de olabilir bu fiyat dahilinde,ne tip almalıyım viteslimi vitessiz mi? hazır almışken bir iki daha ekleyip 125 r yamaha tarzı motor mu alsam yoksa kuba 250 racing tarzı motor begendim ondan mı alsam veyahut scooter mı alsam ? kullanılabilirlik ve yakıt olarak ne önerirsiniz ? şimdiden sagolun

Yakıt tasarrufu açısından Honda Wave 110 i kraldır. 15 tl yani 3 litre benzin ile 175 km gider. Çevreyolu kullanımında sıkıntılı olabilir. Kamyonların bile 90-100 gittiğini düşünürsek çevreyolu için minimum 250 cc ister. Performansı cbf150 ile nerdeyse aynıdır. Fiyatı 3-4 lira arasında. Kalıp olarak 170 cm 65 kg civarıysanız cuk oturur.

honda wave tam size göre bencede hem kullanımda kolaydır hem yakıtta wing go-go da olabilir fiyat olarakda iyi

http://www.honda.com.tr/SeriesPrices.aspx?series=wing-go

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tasarruf için 250 racing motor bakıyorum diyen kişi ciddiyesizlikten başka bişe değil !!!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pcx düşünülebilir kullanan arkadaşım var hem rahat hem şık duruyo hemde yakıt olarak çok iyi olduğunu söyledi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar