- Konu Yazar
Sevgili motosiklet sever abilerim kardeşlerim.Yaşım otuz.Bugüne değin site'deki deyiminizle geciş motor'ları diye tabir ettiğiniz bir cok motoru kullandım.Ybr 125,racer200,eskilerden minsk seyhan vs..Direksiyon şoförüyüm tabiri caizse.Ama haftada bi iki saat'de olsa motora binmeyi cok seviyor genel olarak motorları cok seviyorum.Ama arabalar kadar hatta arabaların onda biri kadar anlamam teknik konularından.Uzatmadan esasa gelirsem,en son kanuni racer'ım vardı saatım kurtuldum cok şükür.Şimdi sezona iki modele gözümü dikerek girme düşüncem var.Kawasaki ninja_cbr250r.Sorunda buarad başlıyorki bu cc'den sıkıldım.Ama bütcemde yeni 600lüklere yada daha üstlerine yetmiyor.Ancak 2004 2005 2006 modellere bakıyorum.Onlarda malum en az km'li olanları 20000 den başlıyor.Özelkille focus'landığım marka honda ve model cbr 600 f.Şimdi 2005 veya 2006 model bir cbr alırsam nelereine dikkat etmeyelim?Cbr'ın motor ömrü nedir?Her ne kadar s.sye biniyorum desemde kullandığım modeller touring'den öte değildi.Ninja ve cbr 250ininde böyle oldunu tahmin ediyorum.Cbr 600 gercek bir ss ise beni zorlayacak durumları nelerdir sürüş konusunda.Görüşlerinizi esirgememenizi rica ediyorum...