tecrübeler yardım ..

16 yaşındayım ehliyetimi alıp motor almak istiyorum
- asya cub ve mondial 125 drift çok hoşuma gitti ama cup kullanan arkadaşlarım pişman olup mondial 125 mg classic aldılar hepsi öneriyo classic ama
tipi hoş değil bi abide görüp mondial 125 drift alırım dedim araştırmasını yaptım forumda falanda dolaştım avantajları güzel öz. yakıt konusunda ama dezavantajlarıda varmış örn.göstergede sıkıntı yaşanıyomuş
motor tecrübem yok. öğrenciyim. fiyatı max. 3000 yakıtta cimri olursa iyi olur
önerilerinizi bekliyorum

not : boyum 1.83 kilo 78 :king:

ehliyetini almana daha 2 yıl var 2 yıla fiyatlarda çok değişiklik olur hemen aceleye kapılma derim ben. Ama bana kalsa 3 bin tl ye 2. el güzel bir yamaha ybr 125 alabilirsin

onuda araştırdım bende 17 e girince alınıyo sanıyodum 17 yi doldurmak gerekiyomuş sıkıntı yok bekleriz motor sevdası bitmez.. :D
benim için önemli olan başıma masraf açmıycak motor almak 2. el pek düşünmüyorum fikirleriniz için teşekkürler

Motoru ehliyet mi kullanıyor :cherry:
orası öyle katılıyorum ama kanunlar işte :cherry: gerçi ehliyetin varken durdurmuyorlar kolay kolay yaw adamın sıfatına bakıp anlıyorlar herhalde :queen: ehliyeti ilk aldığım zamanlar çevirmenin olduğu yerden 3-4 kez geçerdim adam durdurmazdı ayar olurdum :queen::queen:

Doğduğun tarihin yıl bölümüne 17 rakamını ekliyosun, yeni bir tarih çıkıyo o tarihin ertesi günü ehliyet alabilirsin.

her şeyi geçtim eğer ehliyetsiz yakalanırsan, polis amcalar ''iğnesiz'' kan alır :pl:

ben okudum da 17 yaşını bitirmiş olması diyor yani 18 den gün almak şartı bu ilk çıkan linkteki yazıya bir bakın belki ben yanlış anlamış olabilirim :cherry:

ben bizzat dün sürücü kursunu aradım ve bana dogum yılımı günümü tam olarak söylememi istedi ve bana verdiği cevap sistemde irkaz yazısı çıktı 1 yıl 169 gün beklemek zorundasın dedi 23 ekim 1997 doğumluyum kısacası 18 yaşına girince alıyolarmış internetteki her haber doğru değil :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------

17 rakamını eklıyosun derken tam olarak orayı anlamadım mesela benım dogum tarihim 23 ekim(10) 1997

ben bizzat dün sürücü kursunu aradım ve bana dogum yılımı günümü tam olarak söylememi istedi ve bana verdiği cevap sistemde irkaz yazısı çıktı 1 yıl 169 gün beklemek zorundasın dedi 23 ekim 1997 doğumluyum kısacası 18 yaşına girince alıyolarmış internetteki her haber doğru değil :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------

17 rakamını eklıyosun derken tam olarak orayı anlamadım mesela benım dogum tarihim 23 ekim(10) 1997
23 ekim 2014 tarihinin ertesi günü sürücü kursuna kayıt olabilirsin. 2014-1997 = 17

anladım yardımın için teşekkürler ama hala aradıgım cevabı bulamadım yokmu motor önerisi olan ??

anladım yardımın için teşekkürler ama hala aradıgım cevabı bulamadım yokmu motor önerisi olan ??
Birazdan 3000 liraya hurdaya çıkmış honda cbf150 alırsın diyenler gelir onlar gelmeden tavsiyemi yapayım :cherry: Mondial drift al sıfır km.

"Benzin göstergesine gelince bir husus daha var bu modellerde benzin şamandırası kronik rahatsız ilk 100 km de fabrikadan yapılan ince lehim kopuyor,Ayaklık ve sehpaya dikkat üzerine binmenizle çökmesi bir oluyor" bu yorumları gördüm bide rüzgarlarda motor zorlanıyomuş diye yorumlar gördüm ama gerçekten görüntüsü çok güzel yakıtı falan da iyi benim için aileme yük olmak istemiyorum o yüzden yakıt konusu önemli benim için

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------

aslında bu motor benim maddi durumum için biraz fazla nede olsa öğrenciyim ama bu gidişle aile den yardım alıcam sanırım :D piyasası da çok güzel satmaya kalktıgın zaman fazla düşüş yaşamıyosun tabi motor hurda değilse.. :D

drift senı her turlu tatmın eder, fazlasını bıle yapar emın ol. sorun morun derken oyle buyuk bıseyı cıkmadı daha drıftın. aynalar lastıkler falan fılan. çinli motor sonucta ama çinlilerin en saglamlarından biri drift. mg classic de iyi ama drift kadar degıl. cup konusuna gelınce, yorulursunuz uzulursunuz. calıstıgım serviste 500km bakımına gelen cupların bile civataları gevsemıs oluyor. gecen bıtane geldı motoru tutan cıvata saplama gevsemıs. ucuna gelmıs hık demıs durmus. cup cok tıtrer zevk vermez cok. drift alın keyfinize bakın dıyorum ben baska bısey dıyemıyorum ama 2.el alma imkanınız varsa, 2006ybr'lere bakın, 2007 falan.

yardımınız için teşekkürler benimde düşüncem drift ama koruma ekipmanları kask falan yani bide ehliyet parası derken ne olur bilinmez inş. alırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar