- Konu Yazar
Merhaba arkadaslar yaklasik 2 senedir scooter kullaniyorum artik supersporta gecmek istiyorum baslangic olarak calibre 250 rr dusunuyorum sizce tecrubem yeterlimidir ?
vitesli motor kullanmayi biliyorum ama pratikte birazdaha alismam lazim yani motora hiz konusa gelince benim scooterimla 140 km hizi cok rahat goruyodum motor sifirdi rodaji duzgun yapmistim bakimida aylik yapiyodum ama 20 km hiz cok sey deistirimi bilmemcalibreyi ben de çok araştırdım çok hoşuma gitti bende arora tiger 200 den sonra calibre ye geçmeyi planlıyorum senin esas soruna gelince scooterdan sonra buna geçmen bana pek uyumlu gelmedi çünkü scooterda vites yok,gaza basıyorsun gidiyor frene basıyorsun duruyor ama vites atmakda zor bir iş değil.calibrede sanırım maximum 160/165 km hıza ulaşıyor ama 0/100 ü iyi diye biliyorum bunlara uyum sağlayabilirsen bence bir mahsuru yok geçmenin.önemli olan uyum sağlamak motorla bir bütün olmak vites atarken ayağına felan bakacaksan daha küçük vitesli bir makinayla devam etmen daha iyi olur.
usta nedir senin scooter ın markası merak ettim bizdede varda 100 geçemiyoruzvitesli motor kullanmayi biliyorum ama pratikte birazdaha alismam lazim yani motora hiz konusa gelince benim scooterimla 140 km hizi cok rahat goruyodum motor sifirdi rodaji duzgun yapmistim bakimida aylik yapiyodum ama 20 km hiz cok sey deistirimi bilmem
Merhaba arkadaslar yaklasik 2 senedir scooter kullaniyorum artik supersporta gecmek istiyorum baslangic olarak calibre 250 rr dusunuyorum sizce tecrubem yeterlimidir ?
şimdi scooter ibresi 140 gösteriyor olabilir ama scooterlar kolay kolay iyi birşey değilse tabi o hızı zor yapar...motosiklet ibrelerinin çoğu birbirini tutmuyor yanivitesli motor kullanmayi biliyorum ama pratikte birazdaha alismam lazim yani motora hiz konusa gelince benim scooterimla 140 km hizi cok rahat goruyodum motor sifirdi rodaji duzgun yapmistim bakimida aylik yapiyodum ama 20 km hiz cok sey deistirimi bilmem
bende 125 znu vardi ek parca takmadan 120 de kaliyodu cift tirnakli performasn buji omo karburator ile 140i cok rahat goruyodumusta nedir senin scooter ın markası merak ettim bizdede varda 100 geçemiyoruz
aslında scooter ların basmasından çok basmaması hayırlı bence çünkü 140 ile giden bi scooter belki iman gücüyle aniden durdurulabilirbende 125 znu vardi ek parca takmadan 120 de kaliyodu cift tirnakli performasn buji omo karburator ile 140i cok rahat goruyodum![]()
ise ve okula giderken e-5ten gitgim icin hiz birazcik gerekioaslında scooter ların basmasından çok basmaması hayırlı bence çünkü 140 ile giden bi scooter belki iman gücüyle aniden durdurulabilirişin şakası bi yana sollamada ve bazı durumlardada gereken bişey