Tec 90 kot

Merhaba arkadaşlar bu kotun full kevrar olanı bide yarım kevrar olanı var malum bugün almaya gittim kararımı vermiştim alıcam ben bu kotu alıcam neyse magazada tam bakıyorum 2-3 eleman abi tam kevrar al biri yarım kevrar al tam kevrar yakar falan derken kafamda deli sorular sizce hangisini almalı tam kevrar yakarmı yazın özellikle kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum her fikre açığız saygılar.

Yarım kevlar, yarım ne? Ona bakmak lazım, ama tech90 ın kötü malzeme kullanacağını zannetmiyorum, şimdiye kadar hiç kötü yorum yapan görmedim. Yanmaz, yırtılmaz bir malzemeyse kalan yarısı alınabilir.
Kevlar zaten içinde sürtünme bölgelerinde diye hatırlıyorum. Tamamı kevlar ise fiyatıda fazla olabilir?

Bence forumda yerli kot üreten bi arkadaş vardı bakmanı öneririm ekstara koruma da yolluyorlar.

Tech 90 zaten yerli üretim kot yarım kevrar denilen olay dizin üstünde bitiyor.

yazin full kevlar adamın totişinden kan alır. carpma bolgeleri kevlar olan modelden al fazlasiyla is goruyor.

yarım kevlar şu şekilde oluyor, sarı kısımlar kevlar kumaş

AUQW0b2.jpg

iGsJ6bY.jpg

geri kalan kısım normal kot pantolon. tam kevlar ise bunun komple sarı kumaşla kaplanmış hali olarak düşünebilirsin.

Merhabalar, ben de Tech 90 kullanıyorum. 2 tane almıştım zamanında biri tam kevlar diğeri de yarım kevlar diye tabir ettiğiniz. Mevsime göre sıcak zamanlarda yarımı, soğuk aylarda ise tam kevları kullanıyorum. Kevlar çok sıcak tutan bir malzeme yazın yarım kevlar olanı bile pişiriyor, tam kevlar adamı bitirir :) Ama kışın da tam kevlar olanı üşütmüyor. Yazlık kışlık mont gibi imkanınız varsa bundan da iki tane alın zaten uzun vadede yarım yarım kullanacağınız için ikisi de daha uzun ömürlü olacaktır:cat:

Yazın özellikle güneşli günlerde tam kevlar acayip yakıyor. Sırf bu yüzden ve izmirin sıcaklığı yüzünden parça kevlar olanı aldım var,1memnunum.

Tam kevlar yaz için kullanışlı değil, pişersiniz(daha önce alıp kullananların (pişenlerin) yorumları bu yönde).

1 yılı aşkın Tech 90 city Kevlar kullanıyorum, sizin yarım kevlar dediğinz türden. Çarpma bölgelerinde (diz çevresi, basen çevresi) kevlar kulanılıyor, ayrıca yine diz ve basen bölgelerinde impactec EN 1621-1 korumalar vardır. Yazın rahatlar.

Tech90 da Türk üretimidir, ayrıca Tech90 Kevlar patentine sahiptir(Kevlar DuPont firmasının tescilli markasıdır). Diğer pantolon üreten arkadaşın ürünlerinde kevların ana malzemesi aramid kullanılır, ancak kevlar değildir. KEvlar onayını almak için ürünün bir çok testten geçmesi gerekiyor. İkisini birbirine karıştırmamak, farkları bilerek almak gerekir diye söylüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar