Tchibo Kahve Makinası

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba;
Tchibo'dan kahve makinası alma düşüncesindeyim.Ürün çeşidi çok fazla.Kapsül sisteminin farkındayım.Merak ettiğim; kullanan (İş,arkadaş ortamında kullanmış) arkadaşların deneyimleri. Google aramasında sağlıklı sonuç alamadım.Bilgi veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

Not: Alternatif tekliflere her zaman açığım.

Selamlar.

http://www.tchibo.com.tr/-c400013805.html

Expresso içmeyecekseniz normal bir kahve makinası da alabilirsiniz. Cihazlar pahalı değil ama kapsül fiyatları biraz tuzlu gibi geldi sanki.

Kartusu seksen kurus ve kartus ucreti en ucuz makina

Eger gunde on kahve icmiyorsanaiz kahve cekmekle ugrasmak yerine ve kahveyi hazir cektirip evde bayatlatmak yeri e akillica cozum

Alacaksan buyuk olan modeli al digerinin su kabi cok,kucuk

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Salakca harcadigim bir dunya paradan sonra anladigim tek sey ev ortaminda naparsan yap adam gibi bir kahve icemeyecegim oldu.
Dogrusu sadece bir kac kahve markasi dogru basinca sahip makinelerle zevkle icilecek kahveler yapiyor.
Gerisi yalan dunya.
Sadece icip begendigim ve denk gelirse almayi dusundugum bir marka var.
Kayincom almis ve onun misafiriyken denemistim.
Nexpresso veya ona benzer bir adi var.
Makinasi burada 150euro civarinda.
Kapsul kullaniyor ve bu kapsulleri magazalardan bulmak imkansiz.
Internettwn set olarak siparis ediyorsunuz ve her siparisiniz neredeyse 200 euro degerinde.
Rakamlar zengin isi gibi duruyor ama aslinda birim fiyat olarak cokda pahaliya gelmiyor.
Tek sorun,bu keyfi yasamak icin baslangic sermayesinin biraz tuzlu olmasi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konu dışı sayılmaz. Makine sormuşsun, bende istedim bunlardan almak, daha sonra French press aldım, gayet memnunum. Kapsül bağımlılığı haricinde makine çok iyi...

Biz kullanıyoruz. Kapsüllerin 3 rengi var. Mavi kapsül, düşük basınçlı filtre kahve için. Sarı orta derece basınç, capuccino vs. için, Siyah kapsüller de genelde expressolar sert kahveler için (ayrıntı; szilianier kraftig diye siyah bir kapsül var en sert kahve bu). Biz, kapsül hangi renk olursa olsun siyah düğmeye basıyoruz :)

Çeşitliliği çok ve kapsülün içindeki kahve öğütülür öğütülmez paketleniyor taptaze. Birde süt köpürtme aparatı var. Onu ilk başlarda meraktan kullandık. Kahveyi sert ve şekersiz severiz :)

@anamur, nerede ikamet ettiğini bilmiyorum ama eğer istanbul anadolu yakasında isen, Erenköy tasiş gümrük perakende satış noktasında, delonghi kahve makinası var. İlgi alanım olmadığından tam model veremesem de, ilgilenenlerden duyduğum kadarıyla, 1.500 tl ayarında
kutusunda, kullanılmamış ürünün fiyatı 450 tl idi.

ilgilenirseniz...

Antin kuntin bikaç makina denedim, ev ortamında çoğunlukla gereksiz zahmetler ve bişeye benzemeyen sonuçlar aldım. Biyerde Nespressonun tanıtımı yapılıyordu bi denemek istedim, hazırlardan istemeyip gözümle görmek istedim süreci :)

Tek hamlede muhteşem bi sonuç çıktı sadece lezzet sıkıntısı vardı karışım çok iyiydi ( bişey bulucaz ya türküz :mrgreen: )

Sonra hanımefendi şu çeşitlerimizde var dedi ve üşenmeden denetti. Tek yudum denedim ve sırf ordan geçerken gereksiz masrafa girdim.

Bikaç kutu Livanto kapsulü ve 1 adet makine aldım, taksit günleri gelirken sinirimi 1 fincan kahve komple yatıştırıyordu :cherry:

Pişman olmayacağın bi ürün, tavsiye ederim, mutlaka ki daha iyileri de vardır ama bu makine bu işi fazlasıyla yapabiliyor :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar