Evet, tazminat ile aynı kapıya gelir.4 haftalık ihbar maaşını alırsın en azından.
Tazminat ile nasıl aynı hesaba geliyor anlamadığım için soruyorum.Evet, tazminat ile aynı kapıya gelir.
İhbar ile kidem tazminatının bu senaryo kapsamında eşit olacağını vurgulamıştım. O hesaplara girersek bir de alamadığınız iki aylık maaş var zatenTazminat ile nasıl aynı hesaba geliyor anlamadığım için soruyorum.
Tazminat alacak olsaydım hem ihbar hem tazminat almıs olurdum benim anladığım kadarıyla
Teşekkür ederimİhbar ile kidem tazminatının bu senaryo kapsamında eşit olacağını vurgulamıştım. O hesaplara girersek bir de alamadığınız iki aylık maaş var zaten
Tez zamanda daha kazançlı bir iş bulmanız dileğiyle.
Öyle bir hakkım var mıBir de pislik olsun diye işe iade davası aç, muhtemelen 4-5 maaş da oradan alırsın.
Şartlar karşılıyorsa var ama onun da süresi işten çıkarıldıktan 1 ay sonrası diye biliyorum. Sen bu konuyu bir sor, bir araştır.Öyle bir hakkım var mı
Abi baktım 30 kişi ve üstünü çalıştırması gerekiyormuş iş kanunlarına baktım.Şartlar karşılıyorsa var ama onun da süresi işten çıkarıldıktan 1 ay sonrası diye biliyorum. Sen bu konuyu bir sor, bir araştır.
Sen yine de işsizlik maaşına başvur, eğer iş bulman gecikirse masraflarının bir kısmını oradan karşılarsın. Bu arada 2 hafta kala işten çıkartan şirketin amk, anadolu kurnazları..Abi baktım 30 kişi ve üstünü çalıştırması gerekiyormuş iş kanunlarına baktım.
Biz kobiyiz patron hariç 5 kişi çalışıyoruz.
Bir kaç yerden haber bekliyorum abi 2 hafta değil 2 ay kala bu arada.Sen yine de işsizlik maaşına başvur, eğer iş bulman gecikirse masraflarının bir kısmını oradan karşılarsın. Bu arada 2 hafta kala işten çıkartan şirketin amk, anadolu kurnazları..
Neden kovdular seni Burak abijimBugün başıma gelen durum
Na yapacağım 7 kere düştüysem 8 kere kalkacağım.
Kobi şirket,iş yok maaşımı karşılamakta zorlanıyormuşNeden kovdular seni Burak abijim