Tazminata 2 ay kala işten çıkarılmak

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bugün başıma gelen durum 😁
Na yapacağım 7 kere düştüysem 8 kere kalkacağım.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Evet, tazminat ile aynı kapıya gelir.
Tazminat ile nasıl aynı hesaba geliyor anlamadığım için soruyorum.
Tazminat alacak olsaydım hem ihbar hem tazminat almıs olurdum benim anladığım kadarıyla

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Tazminat ile nasıl aynı hesaba geliyor anlamadığım için soruyorum.
Tazminat alacak olsaydım hem ihbar hem tazminat almıs olurdum benim anladığım kadarıyla
İhbar ile kidem tazminatının bu senaryo kapsamında eşit olacağını vurgulamıştım. O hesaplara girersek bir de alamadığınız iki aylık maaş var zaten :D

Tez zamanda daha kazançlı bir iş bulmanız dileğiyle.

Motosikleti
Triumph Trident 660
İhbar ile kidem tazminatının bu senaryo kapsamında eşit olacağını vurgulamıştım. O hesaplara girersek bir de alamadığınız iki aylık maaş var zaten :D

Tez zamanda daha kazançlı bir iş bulmanız dileğiyle.
Teşekkür ederim 😃

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bir de pislik olsun diye işe iade davası aç, muhtemelen 4-5 maaş da oradan alırsın.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Şartlar karşılıyorsa var ama onun da süresi işten çıkarıldıktan 1 ay sonrası diye biliyorum. Sen bu konuyu bir sor, bir araştır.
Abi baktım 30 kişi ve üstünü çalıştırması gerekiyormuş iş kanunlarına baktım.
Biz kobiyiz patron hariç 5 kişi çalışıyoruz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi baktım 30 kişi ve üstünü çalıştırması gerekiyormuş iş kanunlarına baktım.
Biz kobiyiz patron hariç 5 kişi çalışıyoruz.
Sen yine de işsizlik maaşına başvur, eğer iş bulman gecikirse masraflarının bir kısmını oradan karşılarsın. Bu arada 2 hafta kala işten çıkartan şirketin amk, anadolu kurnazları..

Motosikleti
Triumph Trident 660
Sen yine de işsizlik maaşına başvur, eğer iş bulman gecikirse masraflarının bir kısmını oradan karşılarsın. Bu arada 2 hafta kala işten çıkartan şirketin amk, anadolu kurnazları..
Bir kaç yerden haber bekliyorum abi 2 hafta değil 2 ay kala bu arada.
İlgin için teşekkür ederim.

F54

arkadaşlar herkes mahkeme vs demiş ama öyle bir hak kaybı oluyor ki aklınız durur
ben 2017 de 9 yıl çalıştığım kamu kurumundan işten atıldım(güvenlik görevlisi) işe geri dönüş davasını kazandım 9 asgari ücret 15 yaşında opel corsa parası ediyordu
daha sonra tazminat için dava açtım oda 5 yıl sürdü hakettiğim paranın 3 katı faiz ile birlikte almama rağmen son model aypon bile olmuyordu
bu sistemi savunanları allah hastaneden önce mahkemelere düşürsün inşallah diyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar