tazee tazee buyruuun. . .

evt yeniyim. Özenç Göllücü 2 yıldır fln kullanıom motor.2001 model Dragstar 1100 classic motorum var. ondan öncede MZ 251 kullanıp öğrendim motor mevzusunu. bilgi üni de 1.sınıftayım Halkla İlişkiler okuom. Caddebostanda oturuom. 1982 doğumluyum BEKARIm :king: :king: :salut:
ayrıca www.superevariders.com grubunada üyeyim onlarlada buluşmalara katılıyorum. eğer bnm hakkımda başka bişey merak ediosanız herkes sorabilir yani açığım :cherry: :cherry: hadi sağlıcakla kalın. . . memnun oldum tanıştığımıza...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hmmm eyi valla adamlara 1000 cc lerde dolasıyorlar bız hala 100 cc deyız heuheue

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Özenç aramıza hoşgeldin

ehuehue bende 65 kiloyum tahminen ozaman bende bi tane cbr600 alayım 5 kilo ağır basacak ama olsun :)

yaws onlar bana cok hızlı gelır beah ölürüm ben onlarda :)

speed, boşver cbr'ı falam. elindeki motorun kıymetini bil, bizim o yaslarda hic olmadı bile motorumuz.

ehuhue valla invent dogru soyluyo olabılırsın bi yandan :) ama kısmet işte bu motor oyle bır meletki ıstedıkce daha fazlasını ıstıorsun

Süper Moderatör (BBRR)
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Bazı konu ve başlıklar belli bir süre sonra zaman aşımından dolayı önemini kaybettikleri için kilitlenirler.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar