Tayvan'daki Trafik Sıkışıklığına inanamayacaksınız. (video)

Tayvan'ın başkenti Taipei'de çekilen görüntülerde ışıklarda bekleyen motosikletlilerin oluşturduğu trafik herkesi şaşkına çevirdi. Nüfusu fazla olan şehirlerde mevcut yolların yetersiz kalması ile oluşan trafik sıkışıklı modern kentlerin belasıdır. Birçok ülke toplu taşıma, bisiklet ve motosiklet ile bu beladan sıyrılmayı başarmış olsada Tayvan'da sadece scooter tip motosiklet kullanılmasına karşın bu inanılmaz trafik yoğunluğuna engel olunanamış gibi görünüyor.

Videodaki diğer ayrıntıda bilinçli motosiklet sürücülerinden sanırım kaçmamıştır.

Ekli dosyalar

• motosiklet-trafigi.jpg
    motosiklet-trafigi.jpg
    82.1 KB · Görüntüleme: 40,920
Allahtan motosiklet trafiği bu,yoksa otomobil olsaydı mecidiyeköy trafiğinden beter olurdu :)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ulan biri düşse hepsi düşer :)

hepside kasklı heee :cat:

bizde olsa hepsı gözluklu abartı egsozlu.vs vs vs :cherry:

Rabbim bize de nasip eder inşallah :) Ula o kadar skuter geçti bi tane Kymco , Sym göremedim. Ya da bizdeki modeller orada fazla tutulmuyo :)

hepsi kasklı ve tamamı scooter. tayvanda galiba vitesli motorlar ikinci motor olarak alınıyor.

çoğunun ağzında maske var. bu video eski galiba. kuş gribinin türediği zamanlarda olabilir.o zaman görmüştüm ben bunu ama sadece resim olarak görmüştüm

Motosikleti
750x
çoğunun ağzında maske var. bu video eski galiba. kuş gribinin türediği zamanlarda olabilir.o zaman görmüştüm ben bunu ama sadece resim olarak görmüştüm

Yenide olabilir,
O kadar yogun trafikte egzoz gazına karşı alınmış bir önlem bence.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
istanbul da bunun arabalı hali... :mrgreen:

bu video İstanbul trafiğine çözüm motosiklet diyenlere gelsin :queen: motor sevk işidir arkadaş trafiğe çözüm falan değildir ispatı

Motosikleti
750x
bu video İstanbul trafiğine çözüm motosiklet diyenlere gelsin :queen: motor sevk işidir arkadaş trafiğe çözüm falan değildir ispatı

Birde şu açıdan bakın ;

O kadar motosiklet yerine otomobil olsaydı ne olurdu?

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Videodaki ayrıntı; artçılar dahil hepsinin kasklı olması mı?

hepsi kasklı ve tamamı scooter. tayvanda galiba vitesli motorlar ikinci motor olarak alınıyor.
Sadece düşük cc motor ve scooter'ların girebileceği yollardan biri olsa gerek. Adamlarda motora özel şerit ve yollar var sıkça.

Karınca gibi mi desem arı gibi mi desem :) vızzz vızzz arı gibi valla ve hepsi de kasklı +1

Sanki devirdaim pompası ile yukarı basıyorlar tekrar geliyor gibi. Bu nedir arkadaş?
Yarabbi çok şükür elhamdülillah tayvanda değilim.

Adamlar çok düzenli kullanıyor. Sağa döneceklerin hepsi sağ şeritten geliyor. Hiç kimse en soldan sağa dönmeye çalışmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar