taxi moto ;)

Moderatör (forrap)
İkinci fikrimin iğrenç olduğunu bende baştan söylemiştim zaten :) Ama bide şöyle bişey var;
Taxi-Meter.jpg

Bide şu ön çamurluğun o tarafa bunun gibi(gerçi malzeme kalitesi kötü çamurluğun ama) eski filmlerde özellikle Amerikan filmlerinde olan taksimetrelerden bulabilsen fena olmaz sanki(tabi biraz daha küçük ve hafifi),gerçi bu resimdeki daha çok elektrik sayacına benziyo ama:) Bu arada avartarındaki klibe bayılıyorum,hakkaten çok güzel yaw:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ellerine sağlık güzel düşünce ve güzel olmuş:rendeer:

eline sağlık güzel ve dikkat çekici olmuş, ama dikkat ette maliyeciler sen ticari vergini ödememmişsin diye yakalamasın:p :p

çok güzel olmuş dostum yaratıcı bir fikir çok hoşuma gitti. Ama ticari olarak bi düşün bence

bnde hep düşünmüşümdür nezaman yapacaklar die bi türlü yapmadı kimse ama sen enazından başlangıçı yapmışsın kimbilir belkide gerçekleşir böle bi olay çok ta kullanışlı olur... goldwinglerle firebaldelerle yada jawalarla mz lerle düşünsenize hepsi sarı sarı dolanıyolar kask sorunu olur bi onuda duraktan çağırırsan ona göre getirirler yanında haha hayali bile süperrr:queen:

Dostum cidden tebrikler gayet güzel bir çalışma olmuş.

Resimlerini başka yerde görmüştüm ama sahibi ile konuşmak daha güzel oldu benimde naçizane bir fikrim olacak ne dersiniz?

Plakayı kafadan salladım :)
641a00126hk1zs.jpg

Taksi izin belgesini çıkarmayı unutma :p Ama polislerle ve maliye ile işin olabilir onlar bizim gibi işin gırgırına bakmayabilir.:pale:

siz polislerin bakışlarını görseniz :)
adam durdurayım mı durdurmayayım mı diye düşünürken
ben uzaklaşmış oluyorum bile :mrgreen:
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim...

Goodenough dostum 2.sayfada ufak bir fikir sunmuştum ama sanırım gözünden kaçtı. Taksiler gibi plakanı mavi olarak yana yazmayı düşünmezmisin? Ben paint ile acemice bişey yapmıştım. Senin düşünceni merak ediyorum.

kusura bakma gt06 yoğunluktan kaçırmışım :)
benim amacım daha çok klasik birşeyler yapmaktı...hani nostaljik bir görünüm...eski chevroletler benim en sevdiğim otomobillerdir hala, önerin çok orijinal ama ben hiç düşünmedim :)
çok teşekkür ederim...

Güzel olmuş güle güle kullan Bencede Trafikte sıkışıp kalan taksinin içinde müşteri seni görse ne düşünür acaba :) ulen moto taksi varda ben mi bilmiyor tuuhh geç kaldık hemde tek gidiyor keşke inip ona binseydim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
goodenough; it's good enough :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar