Tavsiyeleriniz =?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21 Yaşındayım ve izmirde oturuyorum. 1 92 boyum var , acayip bir şekilde Racing motor hevesim var . 3 buçuk milyara kadar motor almayı düşünüyorum pek motor sürmesinide bilmiyorum açıkçası . bana ne tavsiye edersiniz Racing e binersen zorlanırsın komik durusun geyikleri dönüyor aslı astarı varmı sizce veya bu fiyata ne tür motorlar alabilirim ve ne kadar sürede alışırım motora filan falan .

Beni bu konularda ve daha fazlasında bilgilendirirseniz çok mutlu olacağım.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Aynen benim durumum ehliyeti yakında alıcam iyisallah
racing cok istiyorum ama ilk onla baslamayacagim
naked lar hosuma gidiyor soyle ucuzundan bi tane bulsam
var mı satan :lol:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Aynen benim durumum ehliyeti yakında alıcam iyisallah
racing cok istiyorum ama ilk onla baslamayacagim
naked lar hosuma gidiyor soyle ucuzundan bi tane bulsam
var mı satan :lol:

arkadaşım sen canına mı susadın!
motor sürmesini bilmiyorum diyorsun, en hızlı motor kategorisinden bir motor alacam diyorsun!sakın alma.git ilk olarak 125 yada 250 cc'lik bir motor alıp iyice tecrübe edin.en azından bir yıl yada 1000 kilometreden fazla bu motoru kullan.trafikte araçların ve yayaların motorculara nasıl yaklaştığını nasıl görmezden geldiklerini bir öğren.
boy konusu o kadar sorun değil, alışırsın.
ama önce işi iyice öğren.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abicim bes bes belli bu adam canına susamış ben bile 1-2 yıl motor kullandıktan sonra racing aldım bir de yine kullanamadım yani racing kullanmak yürek ister cok farklı ama cok istiyorsan al gör :)

dostum vitesli istiyosan ilk önce gs500 yada er5 al o paraya racing e hemen atlama o kadar kolaydiil

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ya yaa yaaaaa baba napmışın ya.taaaaa 2003 tarihli mesaj.skullhunter bile ehliyeti yeni alıyomuş.şaşırdım görünce.

yaşayan ölülerin dönüşü gibi oldu iki gündür. kimse yeni birşey yazmayınca 2004, 2003 topikleri hortlamaya başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar