Tavsiye

Bgy

Selamlar.Adım berat kayseridenim.Küçük yaşlardan beri motorlara ilgim var ama uzaktan bakıyorum hep.Şimdi aklımda bir motor almak var.3 gündür forumdaki çoğu mesajı ve tavsiyeleri okudum.Asıl sormak istediğim modellerden çok kalıbıma göre nası olcak.Boyum 1.88 kilom 90 aldıgım zaman küçük kaçmayacak bir motora ihtiyacım var bu arada hiç tecrübem yok.Muhakkak benim kalıbımda olup motor kullanıcısı dolu insan vardır.Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Bgy

tavsiyen için teşekkürler.Dediğin motora baktım bana yine küçük gelecekmiş gibi geldi.Başlangıç oldugu için ve tecrübesiz oldugum için çok parada vermek istemiyorum 4bin-5bin ytl kadar olan bir motor düşünüyorum.2 aya kadar alabilirim zaten.Racerlardan çok cruiser motorlar daha çok ilgimi çekti hem heybetli görünmesinden hemde harleylere olan hayranlıgımdan dolayı sanırım.

boyunuz uzunsa tarzınızı enduya kaydırırsanız daha mutluolacagınızı zannediyorum örnek hyosung 125 sm veya xt 125 gibi

Mersin İl Temsilcisi
tavsiyen için teşekkürler.Dediğin motora baktım bana yine küçük gelecekmiş gibi geldi.Başlangıç oldugu için ve tecrübesiz oldugum için çok parada vermek istemiyorum 4bin-5bin ytl kadar olan bir motor düşünüyorum.2 aya kadar alabilirim zaten.Racerlardan çok cruiser motorlar daha çok ilgimi çekti hem heybetli görünmesinden hemde harleylere olan hayranlıgımdan dolayı sanırım.

2. el bir hyosung gv 250 bakacan o zaman. fiyatı 4500-5500 arası

bence sen önce tarzını belirle bana kalırsa enduro bak derim daha yüksek olur küçük olmaz.Büyük cc alma derim tecrübe yoksa hakimeyet zor olur ya da eğitim kurslarına git en mantıklısı bu sonra da maddi sıkıntın yoksa transalp almanı söyleyebilirim gerçekten seni fazlasııyla tatmin eder

Bence ikinci el temizce bir Beverly 250 uzun yıllar sana keyifle hizmet edip,tecrübe kazanmanı da sağlar.

Bgy

endurolarada bakıyorum ama motor bakıp fiyat alacağım siteleri bulmakta zorlanıyorum ya fiyatları yazmıyor yada siteler kötü kodlanmış çoğu yeri çalışmıyor.Bende 2.ci el düşünmedim değil ama burası kayseri nası olcak 2.ci el işi çoğu istanbulda 2.ci el motorların

endurolarada bakıyorum ama motor bakıp fiyat alacağım siteleri bulmakta zorlanıyorum ya fiyatları yazmıyor yada siteler kötü kodlanmış çoğu yeri çalışmıyor.Bende 2.ci el düşünmedim değil ama burası kayseri nası olcak 2.ci el işi çoğu istanbulda 2.ci el motorların

sahibinden comda aradıgını bulabilirsin.

Bende 1.92'im ve ZS-150 cruiser kullanıyorum.
Altımda sırıtmıyor. Fakat yeterli param olsa alacağım makine Hyosung 125sm olur. :cat:

sizede tavsiye ederim. oldukca yüksek bir makine!

Son düzenleme:

Kardeş öncelikLe hoşşgeldin aramıza :wiinkk: Motosiklete baslangıç yapacaksın yanlış anlamadysam :rendeer: kiLon ve boyun enduro ya daha yakın :) Bu nedenLe düşük cc li bi enduro motoor La baslayabilirsin...

ARADIĞın herşey www.sahibinden.com da :wiinkk:

evet dostum önce tarzını belirle . kararda yardımcı olunur mahakkkak.
ama ne yap ne et 125cc den başla

Adana İl Temsilcisi
arkadaşım merhaba.eğer ilgilenirsen bende tam senlik bir motor var.DORADO/CORVUS marka/2007 model/gümüş renkli/6500 km.de/250 cc/18 hp/su soğutmalı/otomatik vites/üzerinde orjinal 2 band radyo/teyp/mp3 çalar/alarm/uzaktan çalıştırma var.ön-arka frenler disk/ön-arka lastikleri tubles.henüz 10 aylık.ikinci motorumu aldığım için satıyorum.4800 ytl.istiyorum.eğer ilgilenirsen haberleşelim.537/249 94 49 [email protected]

buraya bir bak istersen.
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_corvusWQQaXQQ4232617WQQpXQQdisplayitem?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar