tavsiye

merhaba herkese ;

asya motor 150 lık bir scooter kullanıyorum 2-3 aydır
buyutmek ıstıyorum ılerletmek ıstıyorum yıne aynı tarz da
honda silver 400 yada suzuki burgman 400 luk
2005-2006 model param yetiyor

tavsıye edecegınız baska bır sey olur mu ?

endısem 150 lık ten 400 e gecsem dırek zorlanırmıyım ?

tavsıyelerınızı beklıyorum

Hanım çay suyu koy,birazda kuruyemiş getir bakalım,Silverwing-Burgman tartışması başlamak üzere :mrgreen::mrgreen:
Şaka bir yana,scooterlar otomatik kayışlı sistem olduğu için 400 cc'ye geçtiğinde motorun altından fırlayacağını filan düşünme.Rahatlıkla kullanabilirsin tabikide.Her ikiside çok kaliteli ve daha kimsenin hangisinin daha iyi motor olduğu konusunda uzlaşmaya varamadığı makinalar.Hangisi temiz kullanılmış olarak düşerse onu al derim,nasılsa pişman olmazsın.

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

ben iki motorla da çok ilgilendim halende bakıyorum ibre bende silverwing den yana biraz. neden dersen silverwing 2 silindir ve 39 beygir artı şase daha geniş (az da Olsa) burgman kafa motor ama tek silindir ve k6 modeli 33 beygir. ama 2. el piyasasında burgman daha rahat gidiyor izlenimlerim bunlar...
ben listene gilera nexsusu da eklemeni öneririm daha atak ve seri bir makina 41 beygir ancak eşya falan diğerlerine nazaran daha az alıyor... ben üçü arasında hondayı ilk sıraya gilerayı ikiye burgmanı üçe koyarım nacizane fikrim dostum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar