Ben daha mütevaziyim, yapsam yapsam en fazla kelimin ortasına kelebek dövmesi yaptırırım ya da göbeğime fil dövmesi yaptırır, hortumu aşağıya sarkıtır, plajda merak uyandırırım ya da plajda o dövmeyle ailelerden dayak yerimbu gün karşıma çıktı direkt aklıma geldin abi![]()
Bizim arkadaşta vardı Urla'da 2 3 tane keko dövmüş hani ahlak diye bağırarak.Ben daha mütevaziyim, yapsam yapsam en fazla kelimin ortasına kelebek dövmesi yaptırırım ya da göbeğime fil dövmesi yaptırır, hortumu aşağıya sarkıtır, plajda merak uyandırırım ya da plajda o dövmeyle ailelerden dayak yerim![]()
Geçmiş olsun. Yaş itibariyle daha babacan göründüğüm için bana salça olmazlardı sanırım. Kavgaya mabadım yemezse de "Evladım, Hac vazifesini eda etmemden yıllar önce yaptırtmıştım, silinmiyor namussuz" diye ayak yapardım.Bizim arkadaşta vardı Urla'da 2 3 tane keko dövmüş hani ahlak diye bağırarak.
Motürde R yok ama @tommygun 'de R var.Geçmiş olsun. Yaş itibariyle daha babacan göründüğüm için bana salça olmazlardı sanırım. Kavgaya mabadım yemezse de "Evladım, Hac vazifesini eda etmemden yıllar önce yaptırtmıştım, silinmiyor namussuz" diye ayak yapardım.
Forum ortamında "muştayla döve döve sakat bırakırım o kekoları" diyemediğim için moderasyondan ban yememek adına öyle R yapıyoruz yalandan.