tavsiye... yoksa altımdaki bir oyuncak mı???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevgili tecrübeli motor kullanıcıları,
bir süredir motorlarla ilgileniyor ve nasıl bir motor almak istediğime karar vermeye çalışıyorum, ilk motorum olacak inşallah. ikilem şurda; sport touring istiyorum. foçadan izmire, ara ara antalyaya filan giderim diye (uzun yol biraz tecrübelendikten sonra tabi).. ancak boy itibariyle bu cihazlar sanki oyuncak gibi duruyor altımda. 90kg ve 1,90m üstündeyim. birkaç farklı modelin üzerinde foto aldım, ciddi bir anomallik var gibi görünüyor.. şu ana kadar gördüğüm en büyük olan transalp ama ben de o tarzı pek sevmiyorum.. şöyle heybetli tiplerden birkaç model tavsiye edebilirseniz onlara odaklanırım.
benzer sorular soranlara rastladım forumlarda ama aradığım cevabı bulamadım , teşekkür ederim

belkı cruıser tarzı dusunebılırsın arkadasım sen hangı tarzlarda fotona fln baktın

honda vfr, suzuki gsx, bandit filan baktım ama, ne biliym, "haydeee" deyipte 1000lik bi motorla da başlamak istemiyorum.

zaten baslama ama kalıplı ve saglam cruıser lara bakabılırsın bıde onları dene derım..ama marka model fln bılmıorum..:rendeer:

teşekkürler ediyorummm.
tavsiyelerinizi bekliyorum

oyuncak felan kalmaz ben de snn vuccut olculerındeyım hatta daha ırıyım ama 125 lik honda kullanıyorum naked hiçte oyuncak gibi durmuyo ama ben oyuncak gibi çeviriyom motoru.

ilk motorum olacak diyor. 1200 cc 750 cc motor diyosunuz... hiç yazmayın daha iyi ,yanlış yönlendirmeyin.

Sırf heybetli olsun diye başlangıç olarak bu makineleri tavsiye etmiyorum.Zannedersem motor tecrübende yok.Araştır ve eğitim alabileceğin biryer bul.Ehliyetini alana kadarda motor alma eğitim al.Sonra bak bakalım 1000'lik makinalar sana uyuyomu.Evet ben bunu kullanabilirim dediğin aletide al.

1000 lik motorların 1000cc lik arabalara benzemediğini hatta onlarla karıştırıl
maması gerektiğini söylemek gerekir.Ne kadar oyuncak gibi görünse de yeter
li tecrübe ve bilgiye sahip değilseniz makinadan keyif alacağınıza,maalesef
makina sizi kullanmaya başlar ve sonuç hep hüsrandır.

düşük cc den başlamam gerektiğini biliyorum, uyarılar için teşekkürler. ancak sorun motor hacmi değil, aletin ebatları... acaba gözden kaçırdığım bir sport/touring veya benzer birşey var mı şöyle iri kıyım diye merak etmiştim de...

Seni rahat rahat şehirler arası götürecek , ayrıca uzun yol yapacağın için az yakarak yüzünü güldürecek , kullanım kolaylığı ve hafifliğiyle ilk motorun olabilecek , hatalarını tölare edebilecek, torkuyla dağ tepe aşabilecek bir makine mi istiyorsun?

Er-6f 'i incelemeni tavsiye ederim :wiinkk:

Süper Moderatör (BBRR)
hayabusa al madem deneyiminde yok diğerleri zorlar ..hayabusa direk amacına ulaştırır seni..zaten önemli olan senin boyuna uyması ..motorun gücünün ne önemi var ..

arkadaş sen harley tipine benzer 250 lik motorlar war tam sana göre derim.motordan da hiç tırsma bnce motor motordur.ha 125lik olmuş ha 1100 lük olmuş ne farkeder ama genede kendin bilirsin.ben 16 yaşındayım dayımın 600 lük hondasının anahtarından yaptırdım kendime o işteyken onla geziyom hep.
saygılar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar