Tavsiye,Yardım...

S.a abiler,ablalar,arkadaşlar bir konuda cevaplarınıza özgüven açısından ihtiyacım var.

Ben kendimi bildim bileli motor hastalığım var hayalim hep kawasaki zx6r veya honda 600 rrdi.
Şimdi ben 5 yıl kadar scooter , mobilet 125 cc ve 150 cc çaplarında motorlara bindim.Az buçukda 125 cc lik vitesli motora binmişliğim var.Zaman geldi çattı ve 600 rr almaya karar verdim.Yanlız alırkende biraz tereddütüm var sürebilirmiyim diye
ama denge problemim olacagını zannetmiyorum.Bu konuda sizin görüşlerınıze gerçekten ihtiyacım var sizce 4 5 yıl mobilet tecrübesi yeterlimidir.Şimdiden cevap yazanlara teşekkür ederim.

yaklaşık 100.000 km lik tecrübeme dayanarak gaz-aklerasyon dengesini kuramayacağın görüşündeyim. kendine ve çevrendekilere zarar vermemen için vitesli ve geçiş motorları tavsiye ederim. tercih senin. 5 yıllık tecrübenin yüksek hacimli motor için yeterince deneyim sayılamayacağını ancak trafik konusunda veya kaza unsurlarından kaçış için alternatif çözümler konusunda seni bilinçlendirdiğini varsayarak geçiş motorları (vitesli) tavsiye ederim.
saygılar. :cat:

Aman hocam bence öncelikle kendine 250cc bir 2.el bi mini ss al hyo, cbr, Ninja gibi ondan sonra geç
ZX-6R 600 lüklerin babasıdır Şakaya gelmez

fairblack merhabalar, bu foruma ilk geldiğim gün senin gibi bir konu açmıştım ve tepki üstüne tepki görmüştüm.

foruma da yeni üye olduğum için anlam verememiştim.

foruma açtığım konu ""600rr - 1000rr mı"" şeklindeydi, o kadar çok cevap geldi ki tecrübem olmasına rağmen almaktan vazgeçtim.

bence sende erkenden hatalarını anlamalı ve 600'lükten vazgeçmelisin

eren özer'inde dediği gibi kawasaki 250r vb. motosikletlerle başla.

ben daha yeni kawasaki 250 r aldım çok çok memnunum oturuş pozisyonu falan harika

biraz paran varsa kawasaki al 250 likte bn üstüne tanımıyorum

hyosung gtr 250 ise oturuş pozisyonu olarak çok rahatsız bir motor kawasaki'ye göre...

tek silindir olması da motorda çok titreşime sebep oluyor.

benim önerim kendi motorum da olan kawasaki 250r'dır

Kazasız Belasız Sürüşler Dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar