tavsiye ve görüş

arkadaşlar selamun aleykum
benim adım metin sakaryalıyım ve aranıza yeni katıldım
sizden ricam ben fiyatı 5 bini aşmayacak hafta içi ev iş arsında gidip gelmye ve hafta sonları da sehir dışına 250-300 km civarı sorunsuz götürecek bi motor almak istiyorum biçok tanıdığım honda cbf 150 yada cbr 125 al diyorlar tabi cbf 150 sıfır cbr 125 ise ikinci el olacak
benim hoşlandiğım mondial 250 mct var ama kımse tavsıye etmıyor anlayacağınız aklım iyice karıştı sorunsuz olarak binebileceğim hangi modeli ve ne için tavsiye edersiniz
şuan geçici olarak sym 125 xs aldım ev iş arasında sorun yok ama uzun yola gelmıoyor çok yoruyor

Kocaeli İl Temsilcisi
Aleykum selam aramıza hoşgeldiniz . Ev-iş arası kullanacaksanız eğer , doğal olarak topcase'e ihtiyacınız olacak eşya vb. şeyler taşımak için . Cbr 125'e çanta yakışmayacağı için sıfır cbf almanızı tavsiye ederim . Hem sorunsuz hem de rahat şekilde istediğiniz yere gidersiniz . Lakin motordan hız beklemeyin . :)

Cbf nin sıfırı 5.000 i bayağı bir aşıyor, o fiyata alacağınız cbr den de hayır gelmez bence. Ben cbf ya da ybr derim.

Ben de tvs apache var, benim ihtiyaçlarım da bahsettiğiniz gibi.. Normalde ev-iş arası, tatillerde de Ankara-Afyon yapıyorum işimi fazlasıyla görüyor. Ama cbf de ybr de aynı işi görür tercih meselesi..

hafta içi yoğun çalıştığımiçin bugün gidebildim honda bayiine ama oda kapalı malum pazar sitesinde 5750 yazıyo cbf 150 nin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar