- Konu Yazar
arkadaşlar küçük bir işyerim var ve 2 vardiya çalışılıyor. 2. vardiya gece 12 den sonra işi bırakıyor ve taksi ile evlerine gidiyorlar. 2 kişiler ve evleri iş yerine 10-15 km uzaklıkta, bana haftalık 50 YTL ye mal oluyor. ben de neden mobilet tarzı bişey alıp onları taksiden kurtarmayı düşündüm. çünkü taksiye verdiğim gidiyor ama mobilet ya da benzeri araç diğer zamanlarda da çok iş görebilir.
sonuç itibari ile kısa bir açıklama yaptım ki ihtiyacımı daha iyi anlayabilesiniz. bu siteyi inceleyince farkettimki araçlar 2 tekerlekli ama hepsi farklı özelliklerde
motosiklet , scooter, chooper falan filan.
sizden ricam bana nasıl bir araç tavsiye edersiniz. rahatlıkla 2 kişi taşıyabilmeli - yokuş falan çıkması gerekedebiliri - az yakıt mümkünse ve sağlamlık aradığım özellikler. marka ve model belirtirseniz hatta zahmet olmazsa resim koyarsanız çok memnun olurum.
şimdiden çok teşekkür ederim
sonuç itibari ile kısa bir açıklama yaptım ki ihtiyacımı daha iyi anlayabilesiniz. bu siteyi inceleyince farkettimki araçlar 2 tekerlekli ama hepsi farklı özelliklerde
sizden ricam bana nasıl bir araç tavsiye edersiniz. rahatlıkla 2 kişi taşıyabilmeli - yokuş falan çıkması gerekedebiliri - az yakıt mümkünse ve sağlamlık aradığım özellikler. marka ve model belirtirseniz hatta zahmet olmazsa resim koyarsanız çok memnun olurum.
şimdiden çok teşekkür ederim