Tatlı su motorcuları ıslanmaya başladı / Ayşe Şule Bilgiç

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kimmiş o... :p Salona hangi motorsiklet aksesuar olabilir ki... :) Güzel fikirmiş... Bende yapcam... :cherry:

Ahanda geldi valla ben demedim kendini deşifre etti...Yapma be cücü...:cherry:

abicim tatlısu tuzlusu hiiiç farketmez...
bayramdan sonra benim makına orta sehba üzerinde..
ön lastik tahta üzerinde brandası örtülü..
15-20 günde bi görüşmek üzere (çalıştırmak için..)kaldırılacak..:rendeer:
her şey zamanında güzel..:cat:
bugün kullanayım dedim kıı... dondu hala burnumu çekiyorum..:pr:
isteyen kullansın hayatta başarılar..:)

Ayşe Şule BİLGİÇ'in kıştan anladığı sadece yağmurlu ve soğuk havalar herhalde.Erkekliğe helal gelmesin, tatlı su motorcusu olmayalım diye gaza gelip, yağmurda çamurda sürelim şu mereti TAMAM. Amma velakin kar yere düşdüğünde ve dahi buzlanma olduğunda ne yapacağız ?
Bizim buralarda kar düştüğünde arabasını çıkarmayanlar var; kaldı ki motosiklet.Karda buzda kullanmayanlar tatlı su mototsikletçisi sınıfına girmiyor, desin tez elden.Yağmur kabülüm.Demezse eğer, kar yağdığında da kullanacağım ama canıma bir şey olursa vebali günahı boynuna.Ahan da ben dedim şimdiden.Selamlar Ayşe Şule'ye

gereksiz bi benzetme bence, gocunmuyorum hatta sohbet arasında kullanilabilir ama motor kullananlar arasinda medyada bu tarz bir ayirim yapmak dedigim gibi hos degil, gun gelir "eksik etek motorcusu", "motorculugu kullanarak ünlü olan" seklinde benzetmeler dogabilir, isin tadi kacabilir...

Tatlı su motorcusu diince bide yagmurlar filen başladımı motorunu evin içine kadar alanlar var..:p Taaaki bahara kadar..Evet evet yanlış okumadınız..Salona alıolar..Kimmi?? sölemem..:p Ama içimizde ..hemde baya aktif üyelerden..:cherry:
S&S

doğrudur paşam benimde imkanım olsa bende alırım salona hem hırsızlardan korunmuş olur:cat:

uyma sen kardeşim bilgiç'e , ukalaya. onun motoruda ful kaskolu kendileride. en iyi hastahanelerde tedavi ettirirler kendilerini de motorlarınıda

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar