"Tatlı Kaçıklar"dan Gece Sefası (Ankara)

just_life saat 20.00 civarı motorunu kış boyunca yattığı servisten çıkarmış, eve gelmiş ve olacaklardan habersiz MSN'yi açmıştır.

Onur gören Prometheus aç bir kurt gibi üzerine atlar ve ilk soruyu sorar:
- Çıkardın mı motoru?
- Çıkardım, özlemişim bee...
- Aferin aferin... :pl: Hadi dışarı çıkalım..
- Nası yani? :silent:
- Basbayaaa... Atla motora 7. caddede bir şeyler içer döneriz...
- Kanıma girmeeeee :p
- Özlemişsindir motorunu...
- bambametu'ye haber ver :cherry:
- Ahan da o da online zaten...
vs. vs. şeklindeki bir sohbetten sonra "Tatlı Kaçıklar" belirlenen cafede buluşurlar.

Cafeye ilk gelen, en uzakta oturan just_life olur, ardından biraz daha yakın olan Prometheus. En geç gelen ise en yakındaki bambametu :mrgreen:

00006113ak.jpg

just_life, kendi motoru ve benim motorum arasında durup dilek tutarkene.. :p

00006127bc.jpg

Her üzerinde UĞUR yazanı Mondial sanma just_life. (yoldan geçen arabanın üzerindeki yazıya dikkat)

00006149cs.jpg

Ve işte motorum ve ben... İnanmayanlar vardı birer adım öne çıksınlar :mrgreen:

os7bpu.jpg

Çok şaşırmışım ve aynen şuna benzemişim => :silent:

os7caq.jpg

Motorunun lastiği patladığı için motorsuz gelen bambametu ve ben.

Aşağıdaki iki resim de habersiz çekilen, en iğrenç anların yakalandığı fotolar :) İlkinde benim kask da kral çıkmış hani :bounce: :queen:

os7eaq.jpg

os7cpl.jpg

Saat 23.45 gibi bizim kapının önünde muhabbetteydik, gece yarısı olmadan da girdim içeri ki motosikletim bal kabağına dönüşmesin diye. :cherry:
Ara sıra böyle delilik yapmak gerekiyormuş, bunu anladım ben. Umarım gelecek deliliklerin göstergesi olur bu buluşma. Her ikinizin de ayağına sağlık dostlarım...

Süper Moderatör (BBRR)
aldıya motoru milleti gaza getiriyo
eskiler bilmez Ankara"dan ses seda çıkmazdı bu pro dada motor yoktu o zaman isimleri romen rakamlarıyla başlayan toplantılarda olmazdı Ankara"da o zamanlar ilk hareket ahada bu just_life tan geldi gitti bi kanuni tyger aldı sora ha bire yazdı ne zamanki pro motorunu aldı (motordan önce kask ve mont alındı) bu Ankara hareketlendi aslında pro böle diyeceğimizi bildiğinden motoru almadan önce 4-5 toplantı yapıp ortamıda yumuşattı ....:p

Girdin kanıma akşam akşam iyimi pro iyi tabi iyi oldu......

Özleeeemişiiiimmmmmmmmmmm motorumu yaa kış boyunca yattııı ne o beni ne ben onu göremedik birbirimizi. Servisten alıp üzerine bir bindim son sürat evde aldım solugu....

Serviste ise Tiger'a bişiler olmuş canavarlaşmıştı yine :p

Bu Tigerin üzerindeki eski ön 13'lü dişli. Şu anda serviste üzerine yeni taktırdıgım 15'li dişli var Motorda test aşamasında :) Konu ile ne alakası varsa işte...

Bu arada Pro resimler güzelde hep garip şekillerde yakalamışssın bizi :))

iyi iyi böyle başlar bu işler :cherry: araç diye alırsın motoru, bi bakmışsın amaç olmus....

BBRR Cidden yaa geçen sezon ölü gibi geçti Ankara'lı Mt ler adına bu sene birilerinin elinden tutarak zorla getirerek Yaza hazır olmaya calısıyoruz. Sizde Destekleyin pro askere gidecek gelecek ohhooo Askerede biz goturecez zaten :p
:queen:

Süper Moderatör (BBRR)
ledo çok haklısın abi ya, motora binmeye bahane arıyorum

eee bir kere seleye oturdunmu o rahatsızlık öle bir ruh huzuru ve heyecen yaratırki o içinden çıkılmaz trafik öle bir zevk olurki şaşarsın

hey sizler

motorcuya yakışırmı motoru kışın yatırıp yazın kullanmak oh valla bizde bu yok dag taş yagmur camur kar buz dinlemeden bineceksin zulüm etmiceksin makinene.adranalin yüksek olacak bizim damarlarda motor kanı var.hadi kolay gelsin

1. Bizim paraleller Hatay'ınkinden birkaç paralel fazla. Bitki örtümüz de maki değil bozkır yani ilkimimiz biraz daha karasal :pr:
2. Motoru daha yeni aldım ne yapayım :p

Prometheus, motorunu yeni aldığın için şimdilik şehir içinde gezmene bişey demiyorum :p .Fakat yoldan çıkıp da Pastane Motorcusu olursan bittiğinin resmidir :p Üzerine yıkılan Pastane Motorcusu lekesi, uzun süre üzerinden çıkmıyor haberin olsun :mrgreen:

Hehe güzel bir buluşma olmuş. just_life test sonuçlarını bekliyoruz. Ankara'ya Saygılar, sevgiler.

görüşmek üzere.

Ooh be bende böyle şeyler istiyorum Ankaradan bir dahakine beraber gideriz inşallah

Havalar mevsim normaline döndükçe daha çok gezeriz biz :) Motorsuz arkadaşlar da motorlansalar ya da en azından kasklansalar çok daha keyifli sürüşler yaparız :)

Tenere; pastane mastane veya az ya da çok; önemli olan motosiklet sürmek :)

125cc street bike ile dağ bayır gezemem kusura bakmayın :p Ha ama ayarlarsanız bana Transalp, Pegaso, KLE 500 falan seve seve :mrgreen:

Ooooh! Afiyet olsun beyler!
Bir dahakine aranızda olabilmek dileğiyle...

Yav bu motor işi de düşündürüyor be... Havalar düzeliyor, yavaş yavaş motorlar çıkıyor ortaya... Soğukta ne güzeldi, hepimiz motorsuzduk... :p Şimdi gezilerin fotolara bakacağız motorlanana kadar... :salut:

Neyse, ehliyeti alalım, yaza varalım, elbet ben de motorlanacağım... :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar