Tatlı bir düşüş...

Bügün 12 sularında uskudardan beykoza dönüyordum.
Beylerbeyınde önce cıkılan sonra inilen değişik bi mimari var coğumuz bılırız.
O sıralarda dolu yağıyordu.
Lastiklerimde irc hemide türk mali.
Neyse o cebden geçmeyi tercih eyledim.
Dik sayılır yerlede sabun köpüğü gibi birşey var.
Ben biri halımı yıkadı falan zannetım sonra kucuksuda bakkalla konustum cakmak alıyorken uzun sure yagmayıp yagınca öyle köpük yaparmış kayganlaşırmış asfalt.

Neyse kısa kesecem arka frenı sıktım sıkmama gerek yoktu aslında ama bilmiyorum.
Sıkmamla kıçını sağa dogru verdı neden bılmıyorum sonra ön frenı sıktım.(Hep bunlar panık fren calışmamaktan)
Düşülmiycek birşeydi ama uykusuzdum dalgındım akşam uyuyamamıştım acısı böyle cıktı :)

Öyle sol kıcımın ustunde suruklendım sol dirseğimde yere zabank dıye yapıştı(knox 1621li koruma).Eccuk kıcımın ustunde kaydım motoru bırakmadım hemen durduk zaten.

Bi abi elınde poşetler dedi iyimisin bende sırt ustu yattıydım cekicen kalkışı yapar gibi kalktim millet endişelenmesin diye (bok surdurmemek için) dedım abi iyiyim.
Abi: Buralar kaygan yag var buralarda (bakkal başka birşey demişti)
Ben: Valla abi ne var bilmiyorum acayip kayıyor
Abi: Olur öyle olur geçmiş olsun
Ben: Sağol abi görüşüz (görüşürüz :D)

Montum revit daha 3 hafta önce aldım 9taksıtle kırlendı ya krem renk bırde sıldım ama ızler kaldı yıne kıyamıyorumda okadar para verdım nasıl temızlerım bunu bilen varsa Allah sımdıden razı olsun ????
Bunlar ekıpmanlarımın en son toplayabilidiğim hali

32o2d4.jpg

Bide özen motordan aldık benım motorun 3de 1 fiyati nerdeyse bu sırt koruması nedır yav sızede garip gelmedimi knox verdıler onuda kesıp koyacakalrdı ıstemedım.
cGR.jpg

Sol arka cebımdeymış kulaklık yuzunden sızlıyor hala orası
ZFR.jpg

Bunlarda motorun ojelik cizileri
WFR.jpg

XFR.jpg

YFR.jpg

İlerde motorum olurda kardeşlerimiz abilerimizden birinin elıne geçerse bilinki bu 2. devrilişi :p

Velhasil cok şükür bana bişey olmadı bıraz monta canım sıkıldı kırlendı cıkmıyan sıyah nokatalar var ama surtunmeden aşınma olmadı Allahtan.
Kıcım ve birazda sırtımın arka sağ tarafı kolumu haraket ettırınce acıyor bunada şükür.

Kullandıgım argo kelımeler ıcınde özür dilerim.
İyi forumlar :king:

Son düzenleme:
Büyük geçmiş olsun sana bişe olmamış ya o yeter takma kafana kardeşim

Geçmiş olsun. Mont için kuru temizleme öneririm. En sağlıklısı bu.
Sızlayan kaba et için yapacak bir şey yok :)

Lastik hususunda ise, biraz para biriktirip değiştir derim. İrc lastik ocak yakar,,,

Geçmiş olsun.
Önemli olan size bir şey olmaması...
Naçizane önerim, hafta içi bir doktora, polikliniğe görünün sonradan birşeyler çıkmasın. Genelde ilk günün akşamı ağrı artıyor :):):)

geçmiş olsun irc'ler gerçekten de adamın ocağına incir ağacı dikiyor bende geçen ay ufak bir kaza yaşadım ve şimdi irc'lerden tedirginim bir dahaki ay değiştirmeyi düşünüyorum kısmetse.

Geçmiş olsun bakan filan olsam şu ircler satışını yasaklarım benimde canım yandı ırc den

geçmiş olsun :) olur yurdumuzda dün haberler çıktıydı bir yerde köpükler fışkırmış diye ... sana kısmetmiş. Allah bir daha kaza bela vermesin.

Geçmiş olsun kardeş.Bende spacy 110 kullandım çok pis kayıyolar çok dikkat et kendine.

Geçmiş olsun. Mont için kuru temizleme öneririm. En sağlıklısı bu.
Sızlayanona alırız lastikkaba et için yapacak bir şey yok :)

Lastik hususunda ise, biraz para biriktirip değiştir derim. İrc lastik ocak yakar,,,

Valla abi doğru diyorsunda bunlari taktirali daha 2 bin km oldu kuruda idare ediyorda islak zeminde berbat.
Lastik kötü diyede yagmurda binmemekte olmuyor.Yeni motosiklet alma durumlari var onu bekliyorum :)

Gec cevap verdiğim içinde kusura bakmayın dun hiç girme imkanı olmadi.
o

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------

Geçmiş olsun.
Önemli olan size bir şey olmaması...
Naçizane önerim, hafta içi bir doktora, polikliniğe görünün sonradan birşeyler çıkmasın. Genelde ilk günün akşamı ağrı artıyor :):):)
Bende korktum sonradan acisi cakarmi diye ama o sirtimdaki hafif ağrı şuan geçti yani uyudandigimda birşey yoktu sadece kulakligin olduğu yer bastirinca aciyo kolay atlattim sansliyim galiba çok şükür

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------

Ekipmanlar işini yapmış işte, okadar para verip birde işini yapmasa dahamı iyiydu?:queen:

Orasi öyle tabi ama kirlenmeseydi fena olmazdı yani :D Yav bide beyaza yakin renk aldigima pişman oldum hemen kirleniyor birşey surunmdden.Galiba açık havada kullandigimizdan oluyor hep

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------

geçmiş olsun :) olur yurdumuzda dün haberler çıktıydı bir yerde köpükler fışkırmış diye ... sana kısmetmiş. Allah bir daha kaza bela vermesin.

Nerden fiskirmis ki ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------

Geçmiş olsun kardeş.Bende spacy 110 kullandım çok pis kayıyolar çok dikkat et kendine.

Scooter lastigin küçük olmasından dolayı kötü ya. Şehir içi rahat kullanimi kolay falan ama dezavantaji goz yumulcak gibi değil.Insallah alırım ybr veya cbf

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------

Geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.

Amin cumlemizi

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:12 ----------

geçmiş olsun kardeşim

Teşekkür ederim abi

İçindeki sırt koruması çok uyduruk ona güvenme herhangi bir onayı vs yok. Knox korumasını al yalnız o kesme işi yanlış. Sırt korumalarının da modele göre bedenleri var, muhtemelen satıcının elinde beden yoktu. Doğru beden tam oturur. Reklam gibi olmasın ama alacak yer bulamadıysan motomaxte genelde bulunuyor, ara bir sor var mıymış. Montu da renkli deterjanıyla ılık suda leğene bas, elde yıka sakin makinaya falan atma. Kosla vs çıkaracak şeyler bulunur, bir anneye danış. Yıkarken korumaları çıkarmayı sakın unutma. Kuru temizlemeye vermeden önce elde yıkamayı dene ve bir yere asarak kurut, üzerindeki yazılar çok narin makinaya girerse hemen çıkar.

İçindeki sırt koruması çok uyduruk ona güvenme herhangi bir onayı vs yok. Knox korumasını al yalnız o kesme işi yanlış. Sırt korumalarının da modele göre bedenleri var, muhtemelen satıcının elinde beden yoktu. Doğru beden tam oturur. Reklam gibi olmasın ama alacak yer bulamadıysan motomaxte genelde bulunuyor, ara bir sor var mıymış. Montu da renkli deterjanıyla ılık suda leğene bas, elde yıka sakin makinaya falan atma. Kosla vs çıkaracak şeyler bulunur, bir anneye danış. Yıkarken korumaları çıkarmayı sakın unutma. Kuru temizlemeye vermeden önce elde yıkamayı dene ve bir yere asarak kurut, üzerindeki yazılar çok narin makinaya girerse hemen çıkar.

Abi knoxun sırt koruması hoşuma gıttı fiyati ve sağlamlıgı ıyı gıbı geldi.O bahsettıgım knox baklava desenlı altın sarılı olan korumanın s bedenını mi sorayım. mont s beden.
Yıkama işi dediğin gibi yaparım çok teşekkür ederim.

kardeş montunda ki lekeler olmasaydı vucudun da daha kötüleri olabilirdi hiç canını sıkma temizlemeye de uğraşma ben genelde öyle yaparım baktıkça kazan aklına gelir daha temkinli ve dikkatli olursun,geçmiş olsun,tecrübe olmuş,selamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar