Tatile çıkacağım.. Yardım..

Selamlar...

Motorcu dostlarım, internetten bakıyorum ucuzda bi tatile hatunla kaçıp biraz kafa dağıtalım diyoruz.. Ucuz otel yok değil var ama yorumları çok kötü oluyor..

İlk plan motorla istanbul çevresinde sakin biyerlere gidelim diyorduk motora atlayıp.. buralarda bulamadık..

akdeniz çevresindekı otellerinde durumlar fena gibi yorumlardan korktuk..

öyle müthiş bir bütçem yok ama akıl verirseniz sevinirim istanbul çevresinde olursa motora atar hatunu da gideriz diyorum uzak olursa otobüste olur sıkıntı değil..

tam pansiyon iyi olur aslında, herşey dahil falan gibi..

beni biyerlere yönlendirirseniz sevinirim tanıdığınız falan oteller gibi.. teşekkkürker hepinize :rendeer:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
www.firsatbufirsat.com

Bi bak derim.

Arkadaşım burda herkes kaçmanın derdinde,kurban bayramı tatilinde bile İstanbul'a giriş-çıkışlar felç olmuş,sen taa cennet Marmaris'i bırakıp gecesi buz gibi İstanbul'a motorla atlayıp gelelim diyorsun.Pes diyorum !:silent:
Sana tavsiyem sezon bitti,madem Marmaris'tesin, çık yola yakın olsun dersen, Bozburun,az biraz daha yol olsun dersen Datça'ya sür.Hatta Datça'dan bin feribota geç Bodrum'a,ordan da kıyı yolundan Ören-Akyaka üzeri geri dön.Ne var İstanbul'da anlamıyorum...
Geçen hafta Bozburun'daydım. 2 kişi oda-kahvaltı toplam 80tlye kaldık.Hiç yer falan da ayarlamana gerek yok,git kafana neresi güzel gelirse,fiyatta anlaştığın yere yerleş.Hatta daha da ucuza kalabilirsin.

Son düzenleme:
Tanıdıklarım sapanca gölünün oralarda bir otele gitmişti. Hem huzurlu sakin bir yer gayet memnun kalmışlardı o bölgeyi araştırıp düşünebilirsiniz.

Arkadaşım burda herkes kaçmanın derdinde,kurban bayramı tatilinde bile İstanbul'a giriş-çıkışlar felç olmuş,sen taa cennet Marmaris'i bırakıp gecesi buz gibi İstanbul'a motorla atlayıp gelelim diyorsun.Pes diyorum !:silent:
Sana tavsiyem sezon bitti,madem Marmaris'tesin, çık yola yakın olsun dersen, Bozburun,az biraz daha yol olsun dersen Datça'ya sür.Hatta Datça'dan bin feribota geç Bodrum'a,ordan da kıyı yolundan Ören-Akyaka üzeri geri dön.Ne var İstanbul'da anlamıyorum...

yok ben zaten istanbuldayım hocam :)

hocam bütün sezonumu marmariste sinir stres gecırdım istanbula yaşamaya geldım ıs güç başlamadan bi kafa dinleyeyım hatunla diyorum amaç birazda burdan kaçmak yani :))

bu arada zaten marmaris'ten motorla geldım konusu var istanbula göç diye bakabiirsin :))))

Yalovaya termal e gelin. araplarda gitmiştir büyük ihtimal, sakinlemiştir. hamamlar sıcak havuzlar sakin bir dinlenme yeri olabilir sizin için :)

Yalovaya termal e gelin. araplarda gitmiştir büyük ihtimal, sakinlemiştir. hamamlar sıcak havuzlar sakin bir dinlenme yeri olabilir sizin için :)

tandığınız varsa bi fiyat falan alabilirim mesela hocam internette biraz tuzlu gibi fiyatlar, güzel bi fiyat bulursak iyi fikir neden olmasın :)))))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oteli ne yapıcan al bi çadır heryer otel olur

https://www.facebook.com/groups/1378041185754194/?fref=ts

Ağva ve çevresinde ekonomik otel ve pansiyonlar var. Geçen sene eski hatunumla gitmiştik... Güzel yerlerdir, tavsiye edilir...

Alanyaya Kaçacak isen Kleopatra Melissa Otel Var. 3 yıldız. Ben yazın orada Tatil yaptım. Gayet Güzeldi. 1 hafta kalmıstım. Kampanyada idi o zaman 1 hafta iki kişi 600 tl idi.

BU mevsimde istanbulda ucuz otel bulman mümkün değil. Şile ve tekirdağ biraz daha uygun. Kumbağda uygun pansiyonlar var. Akdenize gitmek istersende sezon kapandığı için pazarlık şansın yüksek 2 kişi 60-70 liraya kahvalı dahil kalabilirsiniz. Pansiyonlar daha ucuz olacaktır.

Kemerin içinde bir apart otele gidin, en ucuz ve kaliteli yolu bu. Otel ismi olarak Derya Deniz'i önerebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar