Ertuğrul_Öz;427376' Alıntı:Tatil yörelerinde mondial kullanan hanım kızlarımızı severek ailecek izleriz.
Mondial kullanmarını ayrıca canı gönülden destekliyorum. Kendilerinin centilmence yardımlarımıza mazhar olma ihtimalleri vespa kullananlardan daha fazladır.
birinin keyfi istedi yasakladı diye ben iletişşim ozgurlugume\ihtiyacıma ket vuramam. kimse kusura bakmasın. burada esas suclu olanlar ortaya uydurma hikayeler salarak insanları biribirlerini bogazlayacak seviyeye getiren provakotorlerdir.
QUOTE] o araçlardaki telefonla konuşma yasağının teknik kısmını bilemem.ancak adam zararlı değilse niye öyle bi kural koysun.senin dedğin gibi birilerinin uydurduğu hiyakeler yok, her otobüse 3 er beşer yapıştırılmış telefonla konuşmayın çıkartmaları var.kaldı ki benim bindiğim bir kaç otobüs de o yüzden bozuldu. kapıları bile açılmadı dışarı bile çıkamadık.hem çok zaman kaybettik , hem trafik allak bullak oldu.direksiyon kilitlenmesi ve frenlerde sorun olursa çok kişi ölebilir demişlerdi.birilerinin konuşma ve iltişim özgürlüğü için ben neden zamanımı kaybedeyim ya da hayatımı kaybedeyim.o yasağı delen adam bu dünya için benden daha mı önemli adam..
medeni hukuk anlayışna göre bir kurallar konur, memnun olmayabilir vatandaş,memnun değilsen mücadele verir kaldırtırsın.ancak kurallar kaldırılana kadar herkes tarafından uyulmak zorundadır.evet koyun olmayalım, herşeyi sorgulayalım bunu sonuna kadar savunuyorum.ancak solcuların özlemi olan tüm yasakları yasaklayalım mantığına da çok karşıyım. güçlünün güçsüzü ezdiği kuraltanımaz anarşist bir toplum oluruz.(zaten de öyleyiz). ben sivriyim uymuyorum uyan da salak diyemezsin.bizim ülkemizde şehirlileşme diye bişey yok.herkes dağdan indiği gibi kalmış.o yüzden de toplu halde yaşama bilinci de yok. . adama hastanede sigara içilmez arkadaşım söndür diyo"keyfimin kahyası mısın lan hadi bas!" diyor. benim tepkim bunlara.küçükken bilinçsizce şımartılıp piskopat yapılmış anarşist ruhlu çocuğun büyüdüğündeki hali bu yani.herşeyin başı eğitim.
http://www.tuketicimerkezi.org/haberdetay.php?id=110
http://www.zaman.com.tr/?bl=haberler&trh=20051106&hn=226502
nedir bu raflar düşmanlığı.(doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar çünkü kimsenin işine gelmez) ben sadece bana enteresan gelen bi gözlemimi yazdım. polemik çıksın diye yazmadım.
zaten hayat yeteri kadar tatsız niye burda dalaşayım birileriyle ruh hastası ismail miyiz arkadaşım.ayrıca motor kullanan kızlar araba kullananlardan daha becerikliler takdir etmek lazım.(kask takmayanlar hariç)
özgür kız nil karaibrahimgil modeli tiplere sempatiyle bakmıyorum çünkü hayattaki tek değeri limitsiz özgürlüğü olan bencil,sadece almayı bilen ama vermeyi bilmeyen ruhsuz duygusuz megaloman tipleri çağrıştırıyor bana. motor bunların limitsiz özgürlük tutkularını tatmin ediyor sanırım. yani bu da benim kişisel görüşüm.katılmayabilrisiniz saygı duyarım)
benim tepkim bunlara türk kimliğine değil
iki bayan sürücü...
koptum beaaa.valla doğru iki bayan sürücü :cherry:r: :rendeer:
resimdeki arkadaşta ne güzel poz vermiş öle yaa,motorla bütünleşmişşarkadaşlar yanlış bi şey olmasın sakın,o arkadaşa karşı duygusal bi hezeyan yaşıyom.hemde bu saatte..
baba senin hormonlar bu saatte hep zirvede oluyor...Ha diyeceksinki senin olmuyormu...Olmazsa şaşarız tabi...bir problem var demektir o zaman...Allah göstermesin...
Rezzanda unutulacak isim değilmiş bu arada...seni bayağı bir yıpratmış:queen: :rendeer:
vala ne yalan söyliyim benim hormonlar sabah uyanınca zirvede oluyo.
mete sen daha buradamısın bir bayan arkadaş motosikletçi bayanlar grubu kuracaktı sende katılacaktın hani bacım ameliyat oılunca iletişim kuralım takıldığın yerlerde yardımcı olayım::winkwink ::winkwink ::winkwink
oda şimdi kitler bişeyler
seve seve dediğim gibi takıldığın yerlerde ararsın pratik yapa yapa hallederiz
dedeciğim bugün Mübarek Gün...Duş aldın dimi...Hani vibrasyon vardı ya senin Kıroad da...Merak ettiğim bi mevzu var...Mesela 100 e vurdun motoru...titreşim zirvede...o titreme sendede olduğunda yani doruğa çıktığında hakimiyeti nasıl sağlıyorsun motorda...:queen: :queen:
güzel bir soru moto sohbete başlık açacağım hemen sağa çekiyorum bir sigara yakıyorum ardından yola devam ediyorum![]()
100 metrede bir keyif sigarası yakarsan kanserden gidersin...sana günde 2 paket yetmez artık...