tatil ile ilgili akıl verebilecekler yardım lütfen

arkadaşlar nasipse bu ayın 30'unda yıllık iznime çıkacağım ve bu yıl şehir dışında tatil yapmak istiyorum 4 - 5 gün kadar. bana hem hayatı hem de pansiyonları ucuz olan önerebileceğiniz yerler var mı? bu konuda yardımcı olabilir misiniz? ormanlık yerler olabilir tavsiyleriniz. daha ilk kez böyle bir şeye kalkışıyorum sizlere danışmak istedim çünkü hiç bir bilgim yok bu konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

---------- Post added at 15:45 ---------- Previous post was at 15:29 ----------

arkadaşlar kimsenin bir fikri yokmu? :) bu arada konuyu yanlış yere açmışım yine moderatör arkadaşlar kusuruma bakmayın özür diliyorum.

Mamariste bir otel MT üyelerine özel indirim yapıyordu. Hangi otel unuttum şimdi...

Önerildiği gibi marmaris muğla cidden güzel yerler tavsiye ederim :cat:

Daha ucuz yollu sakin emekli yeri gibi kafa dinlemelik bi tatil yeri ararsan da Gökçeadayı kesinlikle öneririm. Hele hele o öğretmenevi sağlık bakanlığı pansiyonun falan olduğu kısımlarda deniz cennetten uzamış gibiydi :cherry:

sessiz sakin bir yer olması benim için çok iyi olur çünkü zaten yılın 9 ayı 400 küsür öğrencinin gürültüsünü çekiyorum :)

sessiz sakin bir yer olması benim için çok iyi olur çünkü zaten yılın 9 ayı 400 küsür öğrencinin gürültüsünü çekiyorum :)

O zaman kendi oturduğum beldeyi önerebilirim. Sakin bir tatil beldesi pansion tarzı ve otel tarzı yerler var gelmek isterseniz tanıdıklar var belki birşeyler ayarlayabilirim ücret konusunda.

Muğla / Milas / Ören istersen biraz araştır.

Motosiklet gezisi için muhteşem yollar var. Sıcak bastığı anda kenara çekip denize girebilirsin... Muhteşem virajlar var. Ve birçok koy var.

F54

beyler bu konuyu bende takip edeceğim önerileri bekliyorum eylül 15 gibi yollara düşüp ege veya akdeniz sahilinde 1 hafta kafa dinlemek istiyorum

bilecik e git panpa..çok güzel bi şehir...kafa dinlersin...

Asos Sahil pansiyon.
Orta yaşlarda bi sahibi var. Hafif çatlaktır kendisi :)
Uzun kıvırcık saçlı, motorcu Sercan gönderdi de tanır :cherry:

Çadırda kalmayı istersen Erdek tavsiye edebilirim; daha yeni gittim çok güzel, sakin koyları var. Kalabalığı ben de sevmiyorum öyle. Milas Ören'de de ailemin yazlığı var, ağustos gibi gitmeyi düşünüyorum yaklaşık bir aylığına. Mehmet arkadaşım oralarda olursan görüşelim.

F54

murat hoca çadır var fakat eşya taşımak istemiyorum sadece havlu don yanıma alıp yola çıkmak istiyorum gideceğim pansiyonda da tv buzdolabi çaydanlık olsa yeter ben kendi yemeğimi hazırlarım yerim havuz olmasa da olur deniz de takılsam sorun olmaz ama eşya taşımak istemiyorum sene de bir hafta serbest takılmak istiyorum ...

Erdek girişinde aldırmaz kamping var pansiyon da vardı orda. Ben orada kalmıştım gayet temiz, ailelerin kaldığı nezih bir ortam. Denizi biraz fazla sığ ama güzel sakin koylar var yarımadanın içlerinde. Fiyatı uygun olur diye tahmin ediyorum. Erdeği tavsiye ederim sakin yer arıyorsan. Edremit taraflarına geçtim oradan da, oralar çok kalabalık çekilmiyor. Bir de motorla mı gideceksin o da önemli. Motosikletsiz tatil çekilmez bence. :)

F54

motosiklet le gideceğim ama yol da biraz uzun olsa diyorum bi arkadaş eylül 15 gibi su soğuk olur dedi bende balıkesir seçeneğini aklımdan çıkardım
aklımda bodrum marmariz kuş adası vs yerler var
antalya yı da listeye almadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar