- Konu Yazar
Arkadaşlar Merhabalar,
nasipse iki kişilik bir tatilimiz olacak.
tatil yeri ; bodrum/turgutreis - dragut point nort otel 5 gece kalınacak. tatil başlangıç tarihleri temmuz 1 ile temmuz 15 arasında tercih edilecek.
işin aslına geleceksek;
arkadaşlar, kız arkadaşımla gidiyorum.
gönlüm istiyor ki geze geze yavaş yavaş motosiklet ile gidelim, hem daha çok zevk alırız tatilimizden hemde bize büyük tecrübe katar.
fakat, gönül istemekle yetmiyor. tabiri caizse totom'da yemiyor.
Allah'a şükürler olsun kaza tecrübem olmadı, reflekslerim her geçen gün kuvvetleniyor ve tecrübelerim artıyor. henüz motosiklet üzerinde 15,000 km tecrübem var ve aşırı dikkatlıyım. özellikle kız arkadaşım arkamdayken bir ara 60'ı geçmezdim şimdi 80'i geçmiyorum.
duramayacağım hızda gitmemeye gayret gösteriyorum. her ihtimali düşünüyorum. yani inanırmısınız duran arabanın içinde adam varmı kapıyı açacak mı diye bakar bile oldum.
velhassıkelam,
sizce ne yapmalıyım.
tatile gittiğim turun; otobüsü var. gidiş geliş kişi başı 120+120 = 240 TL
Motosiklet ile gidersem ; 700 KM yaklaşık 80 TL gidiş , 80 TL geliş = 160 TL
uçak ile gidersem ; kişi başı gidiş geliş 150 = 300 TL
otobüsü zaten kafadan eledim, çünkü tatile gitmek değilde dönmek işkence oluyor.
motosikletle gitmem konusunda artçım ısrarcı,bende aslında kendimi zor bastırıyorum.
uzun yol giden arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi?
sonuçta motosiklet 125 cc, yapacağım max. hız 130 km. oda yol boş ve gündüz gözüyle anca...
hep hayalim vardı,
motosiklet ile uzun yol yapmak. şimdi bunun arkasından mı gitmeliyim,
yoksa 150 daha koyup 1 saatte rahat rahat ucak ile mi gitmeliyim?
her ihtimali düşündüm,
motosiklet ile gidersek sadece 1 sırt çantası alabileceğiz.
bu sebeple, terlik havlu, krem, şampuan gibi şeyleri orada alacağız. yanımızda sadece 2-3 tşört vb. eşyalarımız olacak.
buda ayrı bir sıkıntı tabiki.
uçakla gidersem bu sıkıntıyı tabiki de yaşamayacağım.
motosikletim yamaha yzf r125.
tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
çok teşekkürler şimdiden
nasipse iki kişilik bir tatilimiz olacak.
tatil yeri ; bodrum/turgutreis - dragut point nort otel 5 gece kalınacak. tatil başlangıç tarihleri temmuz 1 ile temmuz 15 arasında tercih edilecek.
işin aslına geleceksek;
arkadaşlar, kız arkadaşımla gidiyorum.
gönlüm istiyor ki geze geze yavaş yavaş motosiklet ile gidelim, hem daha çok zevk alırız tatilimizden hemde bize büyük tecrübe katar.
fakat, gönül istemekle yetmiyor. tabiri caizse totom'da yemiyor.
Allah'a şükürler olsun kaza tecrübem olmadı, reflekslerim her geçen gün kuvvetleniyor ve tecrübelerim artıyor. henüz motosiklet üzerinde 15,000 km tecrübem var ve aşırı dikkatlıyım. özellikle kız arkadaşım arkamdayken bir ara 60'ı geçmezdim şimdi 80'i geçmiyorum.
duramayacağım hızda gitmemeye gayret gösteriyorum. her ihtimali düşünüyorum. yani inanırmısınız duran arabanın içinde adam varmı kapıyı açacak mı diye bakar bile oldum.
velhassıkelam,
sizce ne yapmalıyım.
tatile gittiğim turun; otobüsü var. gidiş geliş kişi başı 120+120 = 240 TL
Motosiklet ile gidersem ; 700 KM yaklaşık 80 TL gidiş , 80 TL geliş = 160 TL
uçak ile gidersem ; kişi başı gidiş geliş 150 = 300 TL
otobüsü zaten kafadan eledim, çünkü tatile gitmek değilde dönmek işkence oluyor.
motosikletle gitmem konusunda artçım ısrarcı,bende aslında kendimi zor bastırıyorum.
uzun yol giden arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi?
sonuçta motosiklet 125 cc, yapacağım max. hız 130 km. oda yol boş ve gündüz gözüyle anca...
hep hayalim vardı,
motosiklet ile uzun yol yapmak. şimdi bunun arkasından mı gitmeliyim,
yoksa 150 daha koyup 1 saatte rahat rahat ucak ile mi gitmeliyim?
her ihtimali düşündüm,
motosiklet ile gidersek sadece 1 sırt çantası alabileceğiz.
bu sebeple, terlik havlu, krem, şampuan gibi şeyleri orada alacağız. yanımızda sadece 2-3 tşört vb. eşyalarımız olacak.
buda ayrı bir sıkıntı tabiki.
uçakla gidersem bu sıkıntıyı tabiki de yaşamayacağım.
motosikletim yamaha yzf r125.
tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
çok teşekkürler şimdiden